reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Martucha ja przez ten remont na fervexach jade.
dobrze ze mala zdrowa i nic ja nawet nie lapie. ale jakos sobie nie wyobrazam jakbysmy mieli miec jeden piec na mieszkaniu...
rachynku za proad tez nie chce widziec bo dogrzewam grzejnikami.

a mnie chyba bierze przez ta zmienna pogode:baffled:
w domu mamy ogolnie ok, tylko zimno za oknem a slonce swieci jakby z 15 stopni bylo...

ide tez po fervex albo cos na rozgrzanie

my na ogol tez mamy cieplo, ale narazie mozemy palic tylko w jednym piecu co sie da odczuc...
sasiedzi maja male mieszkania i malo kto pali w piecu i nie ma ogrzewania obok.
do tego na dworze paskudnie.

ide spac bo jakos mi sie oczy kleja

dobranoc

a ja się dopiero teraz witam :-)

wcześniej zakupy (farba do pokoju młodej - w poniedziałek przywiozą meble więc jutro muszę pomalować pokoik :-)).
Hmm - ostatnie malowanie jej pokoju było na początku maja 2005 (Olisia urodziła się pod koniec maja) - malowałam sama - ona jeszcze w brzuszku była - cóż - widać już wtedy musiałam sama sobie radzić.

no dobrze, tfojka i tato sa wytlumaczeni, agutka tez po pewnie z G spedza mily wieczor, Ollka poszla spac .... a gdzie reszta????

ja tak troszkę poźno ale dopiero teraz mogę

chciałam złożyc zyczonka tafojce i tato- aby kazdy kolejny dzien był lepszy od poprzedniego a miłośc rosła w siłe by przetrwać niewielkie zawirowania, które - coby poznać smaki zycia i cenic to co się w zyciu dostaje - zapewne się zdarzają...

a tak w ogóle miłego weekendu dla wszystkich mamusiek, tatusków i milusinskich
a widzę ze u wielu remontowo...

ja na końcu oczywiście ale z całego serducha życzę spełnienia wszystkich marzeń
i tych dużych i tych całkiem malutkich :tak:
no i niech Wam się wiedzie jak najlepiej w spokoju
wielkie całusy na odległość :-p

my mamy pralke 2 lata i wlasneizaczyna sie psuc, tzn pranie sie konczy, wszytko sie wylacza,a te wszytskie swiatelka zaczynaja migac na zmiane.
Ola moja tak wariowała w trakcie prania
sprawdź czy grzeje Ci wodę :tak: u mnie winowajcą była spalona grzałka

jest tu jeszcze ktoś ?

u mnie to nie remont tylko malowanie pokoju :-)

idę już lulać - słodkich snów.

Przez weekend raczej nie zajrzę, bo jutro jestem do 21.15 na uczelni, a jak wrócę to chcę pomalować pokój, więc skończę gdzieś tak o pólnocy albo i później. W niedzielę do 20.30 więc nie wiem czy będę miała siłę.

Miłego weekendu.

reklama
Do góry