reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dzien dobry:))

Phantas milego weekendu w szkole:)

Basiu woda mi sie normalnie nagrzewa przy praniu. moj tata ma to sprawdzic. no ale jakzawsze nie ma czasu.

my czekamy na pania logopede, am dzis przyjechac do Oliwki po 10. a popoludniu ide do kuzynki na urodzinki.
milego dnia dziewczyny:)

reklama
Troszkę spóźnione,ale szczere,jak najbardziej!

JUSTYNKO i TOMASZU,
ogromu miłości
i nieprzemijającego szczęścia Wam życzymy!

kwiatyx.jpg

Z&A&G :-D

A tak poza tym,to hej weekendowo. ;-)

Zuzia zaraz idzie spać,więc pojawię się na dłużej. :-p
U Nas dziś przepiekne słonko świeci,czyli wiosna na całego! :-D :-D :-D

Wczoraj się nie odzywałam,bo cały dzień zdychałam i wymiotowałam. :baffled: :baffled: :baffled:
A dziś jestem taka "wypruta",że HoHo! :baffled:

a my juz po wizycie pani logopedy. dobrze ze znalazla dla nas chociaz dzisiaj czas.
umowilam sie tez do innej przychodni bo niby Oliwia mowi wyrazniej no ale jeszcze nie wiemy co dalej.

teraz mala odpoczywa i czeka kiedyw koncu idziemy na urodzinki, a ze to pietro nizej to sie spieszyc nie musimy.

Agutka dobrze ze juz sie lepeij czujesz.

A na która idziecie,Olciu,na imprezkę? ;-)

Ja już mam wysprzątane w domku,Zuzia śpi,pranie rozwieszone,podłogi umyte,obiadek gotowy,więc rilaks. :-p :-)

Agutka w sumei to nie wiem, gdzies tak kolo 15 pojdziemy.

wysprztane.. to aj bede miala jutro jakw koncu lozko przeneisiemy do siebie i ostatecznie skonczymy pozadki.
jutro juz spimy u siebie wiec mala bedzie wkoncu wyspana:)

oj tak u siebie jednak jest najlepiej.
Oliwia tam spi normalnie po 12 godzin ale i tak niedospana wstaje.
teraz usilowalam ja polozyc spac ale nic z tego nie wyszlo.

hej dziewczyny
a my wczoraj bylismy w cyrku,bylo fajnie
choc glownie akrobacje,bo zwierzat malo
Oli i Paulinka kolezanki zadowolone to ok
pozniej zakupki ijuz w domu oli przygotowac do spanie
i sama sie kladlam troche wczesniej
dzis rano jazda,pozniej zakupy,obiad
mialam isc do kolezanki z mala ,ale Oli usnela
wiec zabiore sie za pokoj i lazienke,bo nie bylo wczesniej kiedy
do zobaczenia wieczorkiem jak cos:-D
aha u nas za oknem swieci slonce,temp srednia

reklama