reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
cześć dziewczyny

Ja dzisiaj w szkole od 10 do 21.15. Miałam malować .... ale odpuszczę, zrobię to w tygodniu. Nie dam rady inaczej. Nie styram się specjalnie dzisiaj by jutro ledwo wstać i jakimś cudem przeżyć w szkole do 20.30.

Widzę, że niektórzy balują :-) więc miłej imprezy :-)

Przedszkole to fajna rzecz. Oliwcia uwielbia tam chodzić. Nawet w weekend pyta kiedy pójdzie do przedszkola :-) i uczy się tam dużo. Wymiękam za każdym razem gdy mi coś śpiewa bądź recytuje :-)

czesc ja tez sie witam, tez jestem padnieta po tej sobocie, od rana na nogach:baffled:
pije herbatke bo przeziebienie mnie lapie i do wyrka...

Olka udanej imprezki!!

Agutka dobrze ze juz ci przeszlo, a to jakis wirus czy cos zjadlas??

phantas nie dziwie sie ze brak ci sil na to malowanie, wlasnie wczoraj sie zastanawialam jak ty bedziesz miala sile na to po tylu godzinach w szkole...

Hej niedzielnie. ;-)

Pogoda szaro - bura,ale narazie nie pada i oby bez deszczu się dziś obyło! :tak: :sorry:

Phantas,malowanie nie zając - nie ucieknie,hehehe. :-p
Ja muszę w końcu zabrać się za malowanie łazienki. :-p

Marta,zjadłam śniadanie,popiłam gazowanym piciem i taki był tego efekt. :eek: :sorry: :zawstydzona/y:

Ola,jak imprezka? Dziś kacyk,co? :-p

Ok,uciekam - zajrzę później. :-)

Agnieszka sledze cie:-):-p

ja tez sie witam, dzisiaj szybka kawka, musze troche posprzatac i popoludniu Nikus idzie do cyrku z moja mama a ja do kina z przyjaciolka na kochaj i tancz;-)

ja tez sie witam z kawką i z urzędującym matem

marta - fajny dzionek się Wam zapowiada:tak: byłam na tym filmie i bardzo mi się podbał:tak:
ola - jak po imprezce?
phantas - jak napisalas ze po zajeciach bedziesz malowac to sie zastanawialam skąd wezmiesz siły - jak widać znikąd:-D
agutka u nas tez ponuro a był pomysl co by znowu do międzyzdrojów smignąć - milego dnia:tak:

ide jakies musli wciągnąć:tak:

dzien dobry:))

a po imprezce ok, troche posiedzielismy:))
podziwiam tamte dzieci ktore nie chcialy isc spac i balowaly spokojnie jedno do 22 a drugie do 23...
Oliwia o tej porze to jest w krainie snow.

Martucha ale super popoludnie wam sie zapowiada:))
a ja sie zastanawiam czy nie wziac dzis malej na wystawe psow, i przekonam sie co ona wkoncu mysli o malym piesku:))
a poza tym miala dzis z moim bratem jechac w odwiedziny do kuzynki z ktora wczoraj sie swietnie bawila ale uznala ze beze mnie i tak nie pojedzie..
a szkoda..

No i pada! :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Zuzia śpi. :-D

Ola,super,że imprezka się udała. :-)

Martko,Ty "śledziówko" jedna nooo! :dry: :-p :-D :-p

Hana,jak ja Wam zazdroszczę,że macie te Międzyzdroje taaaaaak bliziutko,aaaaa! Uwielbiam je!!! :-) :-) :-) Zuzia też. :-D :tak: :tak: :tak:

reklama
Agutka ale ty sie masz dobrze ze Zuzia spi.
moja poszla aptrzec na bajki,a ja mebluje jej zabawkami pokoj.
jejku przydalo by sie wnim kilka metrow wiecej...

Do góry