reklama
dobry wieczór
a Wy co????????????- ręczne robótki
tafi - u nas po malutku - raz lepiej innym razem jeszcze lepiej - czasami moj m foszy nie wiem o co ale się nie daję -------- chodzi mi o to ze czasami zrobi coś głupiego a gdybym ja tak zrobiła to jego reakcja byłaby inna - przykład - byliśmy na nartkach i moj m przez przypadek wziął czyjeś ale kapnął się na stoku jak mu but nie pasował więc loozik - ja mówie wracamy do hotelu i bierzemy jego - nie szkodzi ze 2h zmarnowane - bo czekaliśmy na busa w jedną i drugą stronę ale gdybym ja tak zrobiła - to zaraz byłabym gapa, niefrasobliwa i jeszcze pewnie sama bym musiala sobie radzić ---- ehhhh faceci------------- albo nie tak wjechalam na stację paliw, albo byłam zmęczona i poszłam do pokoju - a sam tez czasami niepewnie się porusza w niznanych miejscach - i zmęczony tez mogł być ---------------------- kurka chyba poplątałam mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzino pisz co tam u Was ))
A cudeńka to razem z Tomaszem ))
a Wy co????????????- ręczne robótki
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Tafi fajna ta kompozycja swieczek
a wogole to witam wieczorem
a wogole to witam wieczorem
hana nie robótki a przygotowywanie domeczku na urodzinki, bo robimy dwie imprezy weekend po weekendzie, najpierw znajomi - zapraszamy - :-)a potem w końcu przyjeżdżają moi rodzice i robimy takie rodzinne spotkanie, żeby moi poznali rodziców Tomka
witam Ollka wieczorem ;-)
witam Ollka wieczorem ;-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dobry wieczór. :-)
Tafi,fajne te świeczuchy!
a dziekujęDobry wieczór. :-)
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Tafi to beda fajne imprezki)
a ja mam na dzis juz dosyc no ale narazie moge zapomniec o tym zeby isc spac..
a ja mam na dzis juz dosyc no ale narazie moge zapomniec o tym zeby isc spac..
majus26
KAROLEK Moj Skarb
Dobry wieczor:-)
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Tafi musze dac rade ale weny brak...
jakos mnie to dzis przerasta, no ale mam przed soba cala noc)
czesc Majus
jakos mnie to dzis przerasta, no ale mam przed soba cala noc)
czesc Majus