reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
dobry wieczór:cool:
no pisz co tam u Was :)))

A cudeńka to razem z Tomaszem :)))
tafi - u nas po malutku - raz lepiej innym razem jeszcze lepiej - czasami moj m foszy nie wiem o co :sorry2: ale się nie daję -------- chodzi mi o to ze czasami zrobi coś głupiego a gdybym ja tak zrobiła to jego reakcja byłaby inna - przykład - byliśmy na nartkach i moj m przez przypadek wziął czyjeś:dry: ale kapnął się na stoku jak mu but nie pasował więc loozik - ja mówie wracamy do hotelu i bierzemy jego - nie szkodzi ze 2h zmarnowane - bo czekaliśmy na busa w jedną i drugą stronę:confused: ale gdybym ja tak zrobiła - to zaraz byłabym gapa, niefrasobliwa i jeszcze pewnie sama bym musiala sobie radzić ---- ehhhh faceci------------- albo nie tak wjechalam na stację paliw, albo byłam zmęczona i poszłam do pokoju - a sam tez czasami niepewnie się porusza w niznanych miejscach - i zmęczony tez mogł być ---------------------- kurka chyba poplątałam:sorry2: mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi:-D

a Wy co????????????- ręczne robótki:cool::rofl:

hana nie robótki a przygotowywanie domeczku na urodzinki, bo robimy dwie imprezy weekend po weekendzie, najpierw znajomi - zapraszamy - :-)a potem w końcu przyjeżdżają moi rodzice i robimy takie rodzinne spotkanie, żeby moi poznali rodziców Tomka :-p

witam Ollka wieczorem ;-)

Ollka dasz radę! :tak::tak:

Ale mi się nic nie chce, pójdę za chwilkę spać, bo tak samej to się nie chce siedzieć.
Tomasz znowu w delegacji...

reklama
Do góry