reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

olka dobra historia z ta pocztą, szybko wpadłaś na taki tekst??? ja chyba bym musiała chwilke pomyślec... dobra jesteś, nie ma co:-)
uwierz mize u nas zawsze jest taka kolejka,a widzialam jak ta babka spoglada na Oliwke.
kiedys jak sie szlo z dzieckiem to obslugiwali bez kolejki ale teraz to nawet o tym nie pomysla.
wiesz co u nas nawet na solarze jest koncik dla dzieci, a poczta ma tyle kasy ze na stoli,krzeselka i blok i kredki chyba ich stac:angry:

reklama
czesc:-)

Olka u nas na poczcie nic tez nie ma takiego dlatego ja nie chodze:-D;-)
a na solarze tez mamy..

hana narobilas mi apetytu na cos slodkiego i juz wcinam znow prince polo:baffled:

Martucha tylko ja musialam odstac ta kolejke, a Oliwia bardzo sie nudzila, a nie nalezy do dzieci ktore potrafia siedziec spokojnie:)

oj dziewczyny kusicie z tymi slodyczami...

a ja chyba ide spac bo jeszcze chodzi za mna mars z migdałami:dry:

a gdzies czytalam ze lody nie tucza to moze sie zapcham:ninja2::rolleyes2:

Olka Nikos tez nie wytrzyma za dlugo, zreszta ja ledwo gdziekolwiek moge wystac w kolejce a co dopiero dziecko:baffled:
dlatego tez jestem w szoku czemu nie przeznacza na pocztach czy w banku te 150zł na komplet stolik-krzeselka, nie musieli by narzekac ze dzieci cos broja:dry:

hana tak czy siak po ptakach bo juz jem mimo ze pekam:sorry2:

martucha zal im kasy na takie miejsca.
ale jak maja jedno okienko na poczcie czynne, to neich sobie odpuszcza uwagi.
a to jednyna poczta na centrum, do tych mniejszych trzeba kawalek dojechac.

dobra ja uciekam spac

dobranoc

Ostatnia edycja:
dobry wieczór lasencje. Piszę tu aby wam powiedzieć, że ja to Kazika troszkę rozumiem. Nikt go w kraju nie chciał to sobie pojechał, a tam czekała na niego młoda utalentowana poetka (z wystającą metką). Jeśli chodzi o mój typ kobiecej urody, to hmm... lubię blondynki :p - nie muszą być głupie.

reklama
Do góry