reklama
- Co mam robić panie doktorze mąż mnie nie zaspokaja?
- Proszę pani, ja mogę coś pani przepisać, ale może znalazłaby pani
sobie kochanka. W sumie mąż nie musi o niczym wiedzieć.
- Mam panie doktorze, też nie wystarcza.
- Droga pani, a gdzie jest powiedziane, że to ma być jeden?
- Mam ich dziesięciu i wciąż to za mało.
- DOBRZE, przepiszę pani jakieś hormony i za dwa tygodnie przyjdzie pani do
kontroli. Kobieta wraca do domu kładzie receptę przed mężem:
- Widzisz! .... żadna ku*wa, tylko chora jestem!
czas do domku
aaa zobaczcie to:
http://www.sztucce24.neostrada.pl/allegro/hoffner13.JPG
- Proszę pani, ja mogę coś pani przepisać, ale może znalazłaby pani
sobie kochanka. W sumie mąż nie musi o niczym wiedzieć.
- Mam panie doktorze, też nie wystarcza.
- Droga pani, a gdzie jest powiedziane, że to ma być jeden?
- Mam ich dziesięciu i wciąż to za mało.
- DOBRZE, przepiszę pani jakieś hormony i za dwa tygodnie przyjdzie pani do
kontroli. Kobieta wraca do domu kładzie receptę przed mężem:
- Widzisz! .... żadna ku*wa, tylko chora jestem!
czas do domku
aaa zobaczcie to:
http://www.sztucce24.neostrada.pl/allegro/hoffner13.JPG
natka86
mamusia Zosieńki
a ja 11lat młodsza jestem
K
konto usuniete
Gość
Hahahahaha! To się towarzystwo pod "jednym" dachem zebrało.
dziewczyny rozwalilyscie mnie normalnie(i to nie tylko kawałami)
a co do facetach przy barze to mnie najbardziej rozwala ten w koronkach
a u nas byl chrzestny Nikusia z narzeczona i bylo calkiem fajnie, poza tym ze teraz do kawy zjadam tone ciastek ktorych nie zjedli
ale młody śpi to chwila spokoju
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam wieczorem.
kwalay naprawde super
my dzis zalatwilysmy wazna sprawe i bylysmy na dlugim spacerku.
musialysmy wejsc an poczte, tam jakzawsze mega kolejka, no ale coz postanowilam odstac swoje.
mloda zabrala sie za grzebianie w doniczkach, wnich jest piasek i kamyki, a ona lubi sie tym bawic.
w okienku byla nowa pani ktorej nie bardzo sie to spodobalo, i uznala ze ta dziewczynka nie ma sie tym bawic to jej powiedzialam ze jak mnie obsluzy bez kolejki to Oli sie przestanie bawic... i babak nie miala wyjscia obsluzyla mnie
do tego powiedzialam jej ze wszedzie juz sa konciki dla dzieci wiec oni tez by powinni miec. co poparli ludzie w kolejce. jeden facet uznal ze nasza poczta jest mega zacofana!!
kwalay naprawde super
my dzis zalatwilysmy wazna sprawe i bylysmy na dlugim spacerku.
musialysmy wejsc an poczte, tam jakzawsze mega kolejka, no ale coz postanowilam odstac swoje.
mloda zabrala sie za grzebianie w doniczkach, wnich jest piasek i kamyki, a ona lubi sie tym bawic.
w okienku byla nowa pani ktorej nie bardzo sie to spodobalo, i uznala ze ta dziewczynka nie ma sie tym bawic to jej powiedzialam ze jak mnie obsluzy bez kolejki to Oli sie przestanie bawic... i babak nie miala wyjscia obsluzyla mnie
do tego powiedzialam jej ze wszedzie juz sa konciki dla dzieci wiec oni tez by powinni miec. co poparli ludzie w kolejce. jeden facet uznal ze nasza poczta jest mega zacofana!!
czesc babeczki
wlasnie siorka sobie ode mnie poszla ---robiłyśmy znaczy się ja robiłam pizze jestem obzarta ale coś słodkiego bym zapodała
atrakcyjny kazimierz-------------hmmmmmmmmmm kiedy byly początki sprawy myślalam ze jakaś babeczka na poziomie zawróciła mu w głowie ale jak na nią patrzę to to jakaś siksa i do tego prosta jak drut a przy niej kaziu jest zwyczajnie smieszny...
tafi - tylko 9 lat róznicy??? czaruś pazura ma młodszą o 26 lat
co z tymi facetami???
jakąś pustkę w głowie mam juz o tej godzinie
jest tu ktos???
wlasnie siorka sobie ode mnie poszla ---robiłyśmy znaczy się ja robiłam pizze jestem obzarta ale coś słodkiego bym zapodała
atrakcyjny kazimierz-------------hmmmmmmmmmm kiedy byly początki sprawy myślalam ze jakaś babeczka na poziomie zawróciła mu w głowie ale jak na nią patrzę to to jakaś siksa i do tego prosta jak drut a przy niej kaziu jest zwyczajnie smieszny...
tafi - tylko 9 lat róznicy??? czaruś pazura ma młodszą o 26 lat
co z tymi facetami???
jakąś pustkę w głowie mam juz o tej godzinie
jest tu ktos???
reklama
natka86
mamusia Zosieńki
olka dobra historia z ta pocztą, szybko wpadłaś na taki tekst??? ja chyba bym musiała chwilke pomyślec... dobra jesteś, nie ma co:-)