reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Ło matko,ale tu faktycznie jest straaaaasznie cicho. :-(

Cześc i czołem. :-p

Zuzia ogląda "Klub Przyjaciół Myszki Mickey" i niedługo będziemy wcinać jakieś sniadanko. ;-)

Ola,Moja Mycha jest przezadowolona! A jak słyszy,co tam jeszcze będzie,to się upomina,że G. ma już teraz malować! :-p :-D :laugh2:

A poza tym Zuzia ma katarek - zaraziła się od G. . :dry: :-( Mam nadzieję,że tylko na tym się skończy,bo na dworze pada śnieżek. :-) :-) :-)

Miłego dzionka! :tak: :-)

reklama
witam dziewczyny:)

Agutka G to ma super zdolnosci:)

moje dziecko na sankach, ja koncze robic obaidek no i nie mam pomyslu co tu znia robic popoludniu.....

hej kochane!!
nas od piatku nie ma bo przy przestawianiu mebli cos sie zrobilo z kablem i nie mamy netu:dry:
a facet przyjdzie dopiero w czwartek naprawiac takze jestesmy odcieci od swiata:baffled:

ogolnie u nas ok, Niko dalej kaszle ale nie jest najgorzej. Imprezke jednak zrobilismy i bylo super, fotki na nk a zdjecia wkleje jak bede u siebie bo jestesmy u rodzicow i mam chwile tylko:-p

Agutka normalnie jestem pod wrazeniem talentu G.
Sama bylabym w siodmym niebie gdyby miala takie rysunki na scianie. Dobrze ze mieszkacie dosc blisko to jak wpadniecie na kawke to moze nam tez cos namaluje:-D;-):-)

Martucha fotkiz imprezki super;)

u mnie popoludniu byla kolezanka na plotkach, Oli siedziala znami, a w sumie to dla nas gotowala:)

spi juz jakies pol godziny, a ja odpoczywam,:)

JESTEM:-)

szwagier naprawil mi neta, normalnie jestem w siodmym niebie:-p

Olka dzieki, imprezka byla bardzo udana chociaz jeszcze w piatek mialam ja odwolywac. Niko coprawda ciagnal nosem i uprzedzilam znajomych ze jest chory ale mimo to wszyscy byli zgodni ze mam nie odwolywac, ze i tak dlugo czekal itd.
Tak wiec cala sobote szybko wszystko szykowalysmy no i radosci mial co niemiara:rofl2: do tego momentalnie ozdrowial:-D dzis juz bez kataru, tylko troche pokaszluje, mam nadzieje ze juz choroba za nami...

Olka a u was snieg?? u nas tylko troche sypnelo ale sankami to nie dalo rady wyjechac

ja tez witam z rana, jeszcze nie z kawka bo jakos nie moge wstac z lozka:sorry2:
maly dalej spi i w nocy juz w ogole nie kaszlal takze jestem mega szczesliwa!!

majus a jak tam u was? jak Karolek?

I ja się witam,ale tylko na chwilkę,żeby życzyć wszystkim miłego dnia. :-)

Zuzi do kataru doszedł kaszel - mały,więc mam nadzieję,że szybko Jej minie. :tak:

agutka u nas bylo identycznie, postawilismy na homoepatyki, stodal na kaszel, euporbium na katar i do smarowania pantex masc rozgrzewajaca na noc i juz nie ma sladu choroby a wygladalo dosc paskudnie, myslalam ze cos sie z tego rozwinie.

w kazdym razie zdrowka dla Zuzki, super wyglada w podpisie, widzialam ta fote na nk-mala samochodziara:-D

reklama
Do góry