reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Faktycznie,straszne pustki. :-(
To ja życzę miłego wieczorku i nocki,no i zmykam na kolacyjkę. :-)
Papa! ;-)
To ja życzę miłego wieczorku i nocki,no i zmykam na kolacyjkę. :-)
Papa! ;-)
witam
no i jednak do was dolaczylam... siedze z mloda w polsce. ja za tydzien wracam (ale nie do wspolnego domku) - na razie mam czas na myslenie... pan rowniez.
mloda aktualnie chora + aklimatyzacja wiec jest wesolo. ja w ramach terapii male szalenstwo zakupowe (zawsze tylko maz i corka, a ja ciuchy z czasow liceum - ehhh). mloda zachwycona - chce zostac u dziadkow!
no i jednak do was dolaczylam... siedze z mloda w polsce. ja za tydzien wracam (ale nie do wspolnego domku) - na razie mam czas na myslenie... pan rowniez.
mloda aktualnie chora + aklimatyzacja wiec jest wesolo. ja w ramach terapii male szalenstwo zakupowe (zawsze tylko maz i corka, a ja ciuchy z czasow liceum - ehhh). mloda zachwycona - chce zostac u dziadkow!
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
czesc Basiu
mam nadzieje ze jakos sie wsyztko ulozy.
ja dzis pol dnia poza domem, rano u kolezanki, fajnie bylo, kawka + plotki zalicozne
a pozniej wizyta u adwokata ( miala byc jutro, ale ten pan bardzo zabiegany jest)
a teraz tone golabkow usmazylam i dopoczywam
mam nadzieje ze jakos sie wsyztko ulozy.
ja dzis pol dnia poza domem, rano u kolezanki, fajnie bylo, kawka + plotki zalicozne
a pozniej wizyta u adwokata ( miala byc jutro, ale ten pan bardzo zabiegany jest)
a teraz tone golabkow usmazylam i dopoczywam
K
konto usuniete
Gość
my tez witamy,
w srednim humorze bo imprezke urodzinowa musielismy odwolac pediatra powiedzial ze Niko jest osluchowo czysty i gardlo tez w porzadku i mamy narazie zostac przy witaminach ale wyglada fatalnie, ciagle ciagnie nosem i ma okropny kaszel odrywajacy sie, nie chce zeby pozarazal dzieciaki no i trzeba bedzie zrobic za tydzien:-(
w srednim humorze bo imprezke urodzinowa musielismy odwolac pediatra powiedzial ze Niko jest osluchowo czysty i gardlo tez w porzadku i mamy narazie zostac przy witaminach ale wyglada fatalnie, ciagle ciagnie nosem i ma okropny kaszel odrywajacy sie, nie chce zeby pozarazal dzieciaki no i trzeba bedzie zrobic za tydzien:-(
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam dziewczyny
Martucha najwazniejsze zeby Niko na imprezce byl zdrowy
Martucha najwazniejsze zeby Niko na imprezce byl zdrowy
Mozi
MAMUŚKA BB
czesc
czyby wszytskie ma sankach???
MILEGO POPOLUDNIA WIEC ZYCZE
bede wiecirkiem
czyby wszytskie ma sankach???
MILEGO POPOLUDNIA WIEC ZYCZE
bede wiecirkiem
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
U nas jest juz bloto zamaist sniegu wiec sanki odpadaj
wogole mi sie dzis nie chce z domu wychodzic.
Dziewczyny gdzie jestescie??
wogole mi sie dzis nie chce z domu wychodzic.
Dziewczyny gdzie jestescie??