reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

czesc tafojka

ja wlasnie posprzatalam i zjedlismy drugie sniadanie i mysle co robic bo za duzy wiatr na spacer jak maly podziebiony

reklama
agutka my rosolek mamy z wczoraj, wlasnie mysle nad jakims drugim daniem bo nuda w domu...
skonczylismy ukladac klocki i Nikus jezdzi autkami a ja juz nie mam co robic

witam dziewczyny.
Martucha u nas dosc troche sniegu napadalo, no ale dzis jzu sie nieda jezdzic na sankach, temperatura na plusie wiec snieg szybko sie topi.

Agutka duzo zdrowka dla Zuzi.

ja wczoraj wieczorem zrobilam gulasz, wiec dzis spokoj z gotwaniem.
rano bylam na zakupach bow lodowce sie pusto robilo.
Oli sie teraz bawi aja mam chwilke na kawe

reklama
ja tez witam z rana, jeszcze nie z kawka bo jakos nie moge wstac z lozka:sorry2:
maly dalej spi i w nocy juz w ogole nie kaszlal takze jestem mega szczesliwa!!

majus a jak tam u was? jak Karolek?
U nas wszystko w porzadku,siedzimy w domu bo pogoda u nas cos ostatnio nieciekawa,a po drugie znowu u nas szaleje jakis wirus grypy,moja znajoma wyladowala ze swoim dzieckiem w szpitalu.A Karol odrazu wszystko lapie i boje sie zeby tez sie nie rozchorowal.

Do góry