reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
czesc
a my w domku
u mnie od wczoraj troche napadalo sniegu
moze jutro na chwile na sanki,
Oli troche katarem,ale pol godz na spacerku nie zaszkodzi

a teraz mi spi juz pol godzinki:-D
kupilam Oli niekapek taki fajny i chyba juz sie jej znudzil
bo juz wczoraj chciala pic z butelki
dzis ja gora,nie ustapilam
ale pomarudzila i usnela

dziewczyny macie jakis pomysl,aby zaczela z tego niekapka pic?????
w noc troche pije z butelki ze smoczkiem,teraz wiecej bo ma katar
ale dlatego,ze z niekapka na lezaco by zalała posciel

Ale cisza,o matko! :szok: :baffled:

Bry. ;-)

U Nas nieco cięższa nocka - Zuzia obudziła się po 22 i mówiła,że Ją brzuszek boli. :-( Żaliła się i żaliła... Więc z G. doszliśmy do wniosku,że wezmę Ją do łóżka naszego,a On pójdzie spać na wyrko Zuzi. :-p Komiczny widok,ale... czego się nie robi dla Ukochanej Córci! :-D :-) :tak:

Teraz już Maluda biega i,chyba,nic Ją nie boli,więc uf! :-) A jaka dumna jest - kupiłam Jej wczoraj bluzeczkę ze Świnką Peppą,którą też lubi. :tak: :tak: :tak: :-)

Ok,uciekamy na jakieś śniadanko. :-) A później trzeba Tatkę zagonić do dalszego malowania. :-p :-D ;-)

Miłego dzionka! :-)

dzien dobry dziewczyny:)

co sie z wami dzieje????

Agutka dobrze ze Zuzi nic nie jest:)

a G bedzie robil kolejne rysunki na scianie??
bo autko jest rewelacyjne:)

Narazie wygląda to tak :-) :-D :-) :

wszyscyqv5.jpg

reklama
Agutka rewelacja:)
Zuzia musi byc zachwycona:))

a ja sie pochwale ze niedawno wstalysmy zOliwka,ciekawe o ktorej mloida pojdzie teraz spac.
za oknem mam bialo, i ciagle sypie snieg... ale bedzie fajnie:)

Do góry