majus26
KAROLEK Moj Skarb
Olka to jutro z Oliwka pewnie na sanki pojdziecie?:-),a u nas snieg zniknol i sie zrobila straszna plucha:-(.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej dziewczyny!
u nas dzien zakupowy, tzn ja na szybko podjechalam do tesco i po pare innych rzeczy na impreze(ktora stoi pod znakiem zapytania) a Niko zostal z moja mama.
dzieki za zyczenia zdrowka, u nas bez zmian, w sumie to glownie goraczka i troche nosem ciaga, caly czas mialam nadzieje ze to moze faktycznie ta trzydniowka albo od zebow ale sama nie wiem...jak do jutra sie nie poprawi to sciagna do nas naszego pediatre.
hana i jak tam w kinie?? my tez planujemy sie wybrac, tak na probe, Nikus to fan popcornu wiec pewnie jak bedzie jadl to posiedzi ale calego seansu to tez bankowo nie wytrzyma.
agutka super sprawa z tym przedszkolem, sprobowac warto a co do pieluch to moze faktycznie nie bedzie wymagan a przy dzieciach szybciej sie nauczy
Olka a u nas pogoda piekny tyle ze my uziemnieni ehhh
a ta stronka mi sie nie wyswietla, nie wiem czemu
czechow ceny przesadzone, wiem ze w h&m byla ostatnio wyprzedaz i byly bardzo tanie stroje dla dziewczynek(m.in skrzydelka i takie tam), ale to juz bylo jakies 2 tyg temu. a na allegro za ile kupilas??
tfojka ale z was podroznicy - zazdraszczamy:-)
Czechow na wlasnie wiemze to podrobka, ale ceny prawdziwego mnie pprzerazaja.
wogole zastanawiam sie czy te czesci lego nie sa jeszcze dla niej zamale.
mam w szafie cala duza reklamowke prawdziwych lego (klocki mojego brata) i mysle czy jej to dac czy nie.
Martucha moze faktycznie lepiej niech go zoabczy pediatra.
ja mialam isc z oli do adwokata,ale kurde nie dostalam jeszcze kasy wiec przelozylam wizyte na paitek,a wtedy przynajmniej bede mogla Oliwke z dziadkiem zostawic.
Olla - ja pierwszy zestaw duplo kupiłam małej kiedy była chyba trochę młodsza od twojej - zakup rzeczywiście dośc drogi ale moja bawi się tym non stop = potrafię ją zabawic i kilka godzin.
Czechow moja to jest tylko miesiac mlodsza od twojej
Kupiłam o wiele taniej niż to do czego podaję linka (jeśli chcesz mam adres na tani sklep internetowy z duplo) - ja płaciłam jakieś 250 pln
LEGO DUPLO 4966 ROZOWY DOMEK !RARYTAS ! KURIER (536797463) - Aukcje internetowe Allegro