reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
i ja mowie dzien dobry:-)

jakie macie plany?

u nas planów brak a raczej dokonczenie wczorajszego dziela czyli uporanie się jeszcze z prasowaniem bo jakoś dziwnie się nie kończy:sorry::crazy:

ide na sniadanko:-p

Witam się i ja:-)
nie było mnie tu troszkę, bo musze pisać pracę zaliczeniową z bankowości centralnej, temat nudny, wykładowca jeszcze bardziej i zupełnie nie chce mi się, a termin jest do dzisiaj :szok:
dobra, zmykam do pisania,
miłego dzionka ;-):-)
pa, pa

hana by teraz zaiwezc juz koncowke rzeczy na mieszkanie a pozniej do tesciowej w odwiedziny;-)

milego dnia kobietki, zmykam bo sie nie wyrobie.

WITAM
Hana ja mam troche prasowania, moge ci pozducic??
bo ajkos mi sienie chce za to wziac, chyba jeszcze za malo jest:)

Martucha milych odwiedzin u tesciowej.
dobrze ze ja do tej neidoszlej nei musze jezdzic...

czesc Megi:))

a my zrobimy obiadek i wyskoczymy gdzies zeby dziadek mogl sie wyspac bo ma nocki, a przed 18 musi juz z mloda siedziec.
wogole to oan wczoraj zasnela po 19 a wstala dzis przed 9.

WITAM
Hana ja mam troche prasowania, moge ci pozducic??
bo ajkos mi sienie chce za to wziac, chyba jeszcze za malo jest:)
.
ola --- z całą sympatią ale ------------ a sio mi --- nic juz nie prasuję--- niecierpię tego!!! wryyyyyy - kto mi to robi???:-D

coś mi uszy zatyka - ziewam jak smok - o co choooo:sorry:

marta - kurka - moja tesciowa do wnukow nie przychodzi bo jest sklocona z moim m i się czesto czuję jakbym prowadzala dzieci na widzenie --- a zwyczajniemi się nie chce:baffled:
czesc megi - powodzenia w pisaniu

a gdzie reszta?
ide na kawkę

reklama
cos na poprawienie humoru

Para zakochanych spaceruje po parku:
- Kochany, pocaluj mnie jak Romeo piekna Julie...
- To znaczy?
- Hmm... a moze przytul jak Abelard swa Heloize...
- Czyli jak?
- Jak, jak, jak,..., Srak *****! Czytales cos w ogole kiedys?
- Tak! Nasza Szkape. Pociagniesz?

Do góry