reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Hej,ja na chwilkę. :-p ;-)

Właśnie wróciliśmy z zakupów - kupiliśmy przy okazji Zuzi w Biedronce takie gigantyczne auto z klockami i teraz się Dzieci (czyt. Zuzia i G. :-p :laugh2: )bawią nimi na podłodze. :-D :-D :-D :-p

Rano miałam wychodne :cool2:,więc poszłam stracić kase od Teściowej i wyobraźcie sobie - w końcu kupiłam sobie jakiś ciuch!!! :szok: :szok: :szok: Czarne jeansy (pierwszy raz mam taki ich kolor :sorry:) i czarną bluzko - tunikę z mega dekoltem (G. powiedział,że nigdzie mam w niej nie wychodzić :laugh2: :laugh2: :laugh2:). :-p :-D Ale jestem uradowana,hihihi. :-D :-p :-D :zawstydzona/y:

Natka,zdrówka dla Zoni! :tak: :tak: :tak:

Ok,zmykam życząc miłego popołudnia! :-) :-) :-)

hi

Aga po odpis wyroku to samej się pisze podanie czy są gotowe druki ?
i za ile mam kupic znaczki bo nie pamiętam ?:zawstydzona/y:

hello babeczki

Kacper u taty , młody śpi
a ja się muszę naklikać zanim mnie odetną

ALE BĘDĘ T.ĘSKINIĆ ZA WAMI :-(

hi

Aga po odpis wyroku to samej się pisze podanie czy są gotowe druki ?
i za ile mam kupic znaczki bo nie pamiętam ?:zawstydzona/y:

hello babeczki

Kacper u taty , młody śpi
a ja się muszę naklikać zanim mnie odetną

ALE BĘDĘ T.ĘSKINIĆ ZA WAMI :-(
My tez za Toba
a wiesz kiedy bedziesz miala jakis inny net???
jesli chodzi o wyrok Basiu to ja czekalam,az mi do domu przysla i bym sie nie doczekala,w koncu zadzwonilam i facetka mi powiedziala,ze musze napisac wniosek,druk na informacji,wiec jest pewnie uniwersalny i kupic znaczek 12 zl

My tez za Toba
a wiesz kiedy bedziesz miala jakis inny net???
jesli chodzi o wyrok Basiu to ja czekalam,az mi do domu przysla i bym sie nie doczekala,w koncu zadzwonilam i facetka mi powiedziala,ze musze napisac wniosek,druk na informacji,wiec jest pewnie uniwersalny i kupic znaczek 12 zl

o wielkie dzięki :happy:
mnie sędzina instruowała co mam zrobić po 3 tyg :tak: i że od tej chwili nie odpowiadam za jego długi :-)

i co potem mam z tym od razu do Mopr-u iść ? czy dopiero jak nowy wniosek będe składać o rodzinne ?

a powiedzcie mi jeszcze kiedy do komornika i jak i gdzie to się załatwia ?
i z czym ?:sorry:

reklama
Basiu anjlepij idz zglos to do razu do mopsu, napewno dolacza wyrok do twouch papierow.
a do komornika nie wiem dokaldnie kiedy, ja szlam od razu z wyrokiem. tylko ze ja mialam przyznane zabespieczenei na czas sprawy od wrzesnia,a u komorniak bylam w listopadzie bo kasy nei wplacal.

u wyrok dot alimentow dostalam bez skaldania wnisoku,a cod o ograniczenai praw, to dopiero po 3 tyg, i sama musilam taki wniosek napisac.

Do góry