reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Natka milego pobytu w polsce,a swoja droga to moze jak ja bede w polsce to sie umowimy gdzies na spotkanko w lesznie:-)?
mlody znowu spi,chyba nadrabia nieprzespane godziny:-Da ja pije kawke.

mój juz zaraz powinien sie obudzic i zmykamy na mieszkanie bo przywoza łóżko i komode w koncu..

Natka milego pobytu!

Basia ja w ogole nie wiem co gdzie podlaczaja:-pwiem tylko z jakiej firmy mam bo zalatwiala mama.
pewnie ze zadzwon, lepiej wczesniej wyjasnic sytuacje:tak:;-)

olka co ciebie tak ostatnio glowa boli? moze zrob badania jakies? ogolnie czujesz sie ok?

witam rowniez wieczorkiem

ola ciesze sie ze juz Ci lepiej - nie ma to jak poukladać sobie wszystko w głowce---bedzie dobrze...

a my właśnie nazarliśmy się chleba z czosnkiem:-pi pomidorkiem mniammmm jednak jak czlowiek chory to cialo samo podpowiada czego chce:tak:

mlody juz spi...a ntybiotyki zazyte
a zaraz dr hous:-):-):-)

a co u Was?

hej!

Olka ja tez sie ciesze ze masz lepszy humor! nie ma co sie denerwowac, musi byc dobrze - zobaczysz:tak:

hana ale narobilas mi ochoty - lece tez po kanapki, mam nadzieje ze jest czosnek:-p

ja juz uciekam bo dzis londynczykow ogladam i gotowe na wszystko takze w razie czego mowie juz dobranoc;-)

reklama
oj dziewczyny macie racje, nie ma to jak wsyztko sobie poukladac.
pogadalam sobie z mama i humor mi sie poprawil.

Hana dobrze ze maly pije antybiotyki,:)

a ja pizze z oliwka zrobialm, w sumie to ona dla dziadka zrobila:)

Do góry