reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Sypie snieg w irlandii!!!!!!!!!!!!!pieknie jest:-D
a ja sprzatam od rana bo u mnie zawsze po weekendzie taki syf jest ze masakra,ale na szczescie jeszcze tylko podloga i kawka.

Zadzwonili dzisiaj do mnie do pracy z przedszkola, że Oliwia ma temperaturę. Wyszłam więc z pracy po 12. Oliwcia miała 39 stopni. Dostała lekarstwa i leżała cały dzień. Ja jutro do pracy ale Oliwia do przedszkola do piątku nie pójdzie. O 18 przyszli dziadkowie (czyli moja mama z mężem) i zabrali ją do siebie. Oddadzą mi ją dopiero w piątek. Pewnie będę tęskniła ale z drugiej strony będę mogła się pouczyć do sobotnich egzaminów :-)

Pizza wygląda przepysznie mmmmmniam

No i zasypalo nas,niby powinnam sie cieszyc bo ladnie jest ale ruch uliczny stoi w miejscu,moj D juz jedzie 2 godziny z pracy co normalnie robi 40 min:-(i chyba juz 7 karetke slysze masakra:-(

hej dziewczynki

u mata zapalenie gardła--- by się zgadzalo bo od pt odmawia jedzenia--- gorączka nadal jest a do tego robiłam 2 podejscia zapodania mu antybiotyku i obie puścił wymiotem:-( dzis juz se odpuszcze ale musze znależć sposób coby go nie wymiotowal--- bo jak wyzdrowieje??? - a bidulek jest ze nie wiem co:-(

phantas - czyli i oliwka się rozlożyla:-( coz to za cholerstwojedno krązy?

tafi a jak fiodor?

martucha - smaka mi narobiłaś tą pizzą:-p

pozdrawiam resztę

kurka kolejna nieprzespana noc mnie czeka:sorry:

czesc
a moja sie poplakala o 18.20,ze ona chce aby Sarka przyszla i zwielam ja na kolankach przytulilam i usnela mi na rekach:-D

Hana jak Mati nie bedzie chcial brac w ogule antybiotyku zastanow sie nad zastrzykiem,malo to przyjemne,ale powiem ci,ze Oli mi na przelonie 2007/2008 chorowala od grud do kwietnia ze srednia przewra co 3 tyg,w kwietniu miala zastrzyki temp 39,5 zeszla jej po 2 dniach,pozniej rybumolin i nie chorowala do 19 grud co zlapala angine

Mati i Oliwcie dwie ----ZDRÓWKA

reklama
wszystkim zdróweczka życzę, ale na bb się dzieciaki pochorowały :(
Hana przykro mi, że Mati tak reaguje na antybiotyk. U mnie wręcz przeciwnie Oliwier to lekoman, cały czas pokazuje na lodówkę co by mu jakies lekarstwo zapodać ;)

A tak poważnie to wiem, że jest jakiś antybiotyk dla dzieciaczków o smaku truskawkowym na gardełko tylko nie pamiętam choinka nazwy...

Dużo, dużo zdróweczka!!!

A Fiodor nie wiadomo co ma, bo zakaźne to nie jest chyba, że uczuleniowe, ale też Pani doktor nie jest tego pewna, a wiadomo co przywlókł od mamusi?:dry:

Szykujemy się na oglądanie sztuka zrywania, ale jakoś zebrać się nie możemy. Jak wszystkie dzieci śpią to można jakoś spokojnie do tele podejść...

Phantas zdróweczka dla Oliwci, Tęsknota też jest czasem wskazana ;) Ale za to egzaminki będą na 6 zdane ;)

Niunia no daj nam znać czy ten Twój wrócił do domu!
Jak Tomasz jest w trasie a ja słyszę karetki (wokół nas jest chyba z 10 szpitali) to mam dość...

Będę pędziła. Życzę spokojnej nocy i do jutra. Zostaje jutro sama z trójką. Ulalalala. Będzie wesoło ;)

Do góry