reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
tak najlepiej znalezc prace jak sie nie szuka;-)
u mnie bylo identycznie i troche zaluje ze tak krotko pracowalam ale narazie poki bedziemy robic badania o powrocie moge sobie tylko pomarzyc
Trafiła mi się ona jak ślepej kurze ziarno.Szkoda byłoby nie skorzystac.Zawsze te 1500 za miesiąc wpadnie

czesc dziewczyny
a ja w tym tyg 3 lub 4 razy poszlam z Ola spac
w czw co siedzialam dluzej to ogarnelam u nas mieszkanko
poszlam po polnocy,ale zadowolona,ze porzadek

Natka jakie Zosia ma rekawiczki???
takie bez palcow czy na paluszki??

a nam sie sniadanko studzi
musze posciel i pranie wstawic
a popoludniu jade do kolezanki
Ola z Maksiem sie pobawi,a my poplutkujemy:-D
szkoda tylko,ze musze cale miasto przejechac:-(

Mamo J fajnie,ze masz prace,to zawsze wpadnie troche kasy

Dzień dobry

Kawa już dopita.
Oliwia po śniadanku, P. jeszcze śpi, zaraz ją ubieram i idziemy do sklepu (czyt. ciągnę sanki) :-)

Czy na naszym wątku jest jakaś mama z Łodzi?? Moje firma poszukuje asystentki zarządu. Główne wymagania to perfekt angielski i ładny wygląd (cóż, szefowie to faceci i po polsku ani słowa nie powiedzą). Dobrze płacą.

Spadam bo młoda się rozgadała. Miłego dnia.

witam z kawka:)

Martucha ale Ci zazdorszcze tego wlasnego mieszkanka:)
u mnie u rodzicow fajnie, duzo miejsca, ale co swoje to swoje:)
pomyslimy o tym we wrzesniu bo u nas w jednej administracji latwo o mieszkanko tylko trzeba miec dochody.
moj brat wczoraj oddal papiery i juz na 10 moze rpzyjsc po pierwsze klucze i beda sobie wybierac mieszkanko.
chca jakies minimum 2 pokojowe.

ja tez musze wziac sie za sprztanie tylko mam dzis mega lenia :)

Mamo Julci dawno Cię nie było, miło Cię poczytać i dobrze, że u Ciebie tak fajnie się układa :) Praca, domek...

Moi nie mają nic przeciwko rękawiczkom ;)

Ollka z tym mieszkaniem to fajna sprawa, musisz spróbować :tak:

Phantas Tobie również miłego:-)

Aga miłego wypadu do znajomej :)

A my siedzimy w domu...od tygodnia już...wrrr...już mam dość...

Miłego weekendu wszystkim życzymy :)

reklama
Tafojka nie zazdroszcze tego siedzenia w domku, ale jak trzeba to trzeba:)
ja myslalam ze oszaleje jak bylysmy z Oli obie chore.

a z tym mieszkaniem to naprawde fajnie, i wmiare szybko mozna cos dostac.
jak moj brat byl z mama tam pytac to pani dala im jasno do zrzumienai ze jak daja koperte to dostana dosc szybko cos naprawde fajnego.
bo sa dwa rodzaje mieszkan: do remontu i takie z eksmisji co sa.
i w sumie na kazde trze4ba troche kasy wplacic.

Do góry