reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
olka faktycznie fajnie u was z tym mieszkaniem, ja mam bardzo male 35m, mam nadzieje ze to chwilowe rozwiazanie i pozniej na cos zamienie wiekszego bo u nas nie ma szans na dostanie mieszkania:no: a ceny kupna sa powalajace ... no i jedyne wyjscie to kredyt. ja z wiadomych powodow w kredyt wpakowac sie nie moge, nie wiem jak to bedzie w przyszlosci.
a to mieszkanko trafilo sie jak bylam jeszcze za granica, mialam troszke odlozonych pieniedzy, mieszkanie bylo do calkowitego remontu i troche trwalo zanim wszystko udalo sie powykanczac.

i w ogole to fajnie ze masz duzo miejsca u rodzicow bo ja jak tu wrocilam to mieszaklismy na 3 pokojach w 6 osob.
ja z malym rodzice i moje dwie siostry:-p
teraz juz one obie sie wyprowadzily ale przez jakis czas bylo ciezko iczulam sie fatalnie

MY JUZ PO SPACERKI.

MARTUCHA TO MOJ BRAT MA 32m i mieszkaja z dzieckiem, dotego mieszkanko ogolnie jest niezbyt fajne.
dlatego szukaja czegos innego.

a u rodzicow jestem ja, Oliwka i oni.
na duzym mieszkanku, w sumie to mamy dwa duze pokoje i jeden mniejszy.
duzo przestrzeni, wiec ja jakos na maleto bym sie nie chcial przeniesc.

ja sie wlasnie szykuje na randke:-p

olka my bedziemy tam sami takze jesli chodzi o metraz to nam starczy tylko nie wiem gdzie te zabawki wszystkie pomiescic:cool2:ale tam jest strasznie niski czynsz i na oplaty zawszebede miala wiec jakis czas napewno posiedzimy:tak:

Cześć,
chciałabym do Was dołączyć? Można? :-) Mam nadzieję, że tak:tak:
Napisze kilka słów o sobie.
Mam 29 lat, córkę Oliwię, która ma już 2 lata 7 miesięcy, od września będzie przedszkolakiem. Jestem już rok po rozwodzie, w trakcie sprawy o podział majątku, właśnie wczoraj miałam trzecią. Pracuję w Warszawie, mieszkam pod Warszawą. Chcę jak najszybciej poukładać swoje życie, choć tak od razu to nie nastąpi. Aktualnie jestem sama, choć docelowo nie planuję być sama;-)
To co mogę dołączyć do Was?:laugh2:

czesc Megi7:)
pewnie ze mozesz do nas dolaczyc, mam nadzieje ze bedziesz czesto zagladac.

Martucha wazne ze bedziesz sama zmalym mieszkac:)
milego wieczoru:)

ja wyskoczylam na soalrek, Oliwka spi.
ja koncze sernik na zimno i galaretki dla Oliwki.

Witam sie:-),dzis bylismy pierwszy raz po chorobie Karola na spacerku,i tego mu strasznie brakowalo normalnie do domu nie chcial wracac.
Czesc Megi7:-),dolaczam sie do slow Olki zagladaj jak najczesciej:tak:
Olka a jak chrypka Oliwki przeszla juz?.

reklama
Do góry