reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Powiem ci Ola szczerze,żenaprawde czasu mi brakuje.Od rana w urzędzie potem praca w domu więc naokrągło jestem zajęta.Mój L, od 1 przeszedł na emeryture więc teraz on zajmuje się małą.Na jego glowie spoczywa teraz dom.Po południu jest w warsztacie więc się raczej rozmijamy.W marcu albo kwietniu chcemy jechac na 2- 3 miesiące do Niemiec do jego córki- mamy zamiar tam troche oboje popracowac.Jule bierzemy ze sobą bo Aga jest teraz na zasiłku więc będzie jej pilnowała a my musimy troche zarobic na wykończenie domu.Mam nadzieje,że na jesień zmienimy mieszkanie na domek.

reklama
witam wieczorkiem;-)

Olka snieg bardzo chetnie przyjme, w koncu moj synek jeszcze porzadnie na sankach nie pojezdzil bo jak sciagneli gips to snieg stopnial:dry:

mamo Julci gratuluje pracy

Ola tak prawde mówiąc to praca trafiła mi się przypadkiem.Kiedyś dawno temu pracowałam już tam więc dali mi znac .Skorzystałam z oferty,ale to tylko na jakiś czas.W gruncie rzeczy jest ok.nie napracuję się za bardzo.Troche papierkowej roboty a najważniejsze,że w końcu wśród ludzi.

tak najlepiej znalezc prace jak sie nie szuka;-)
u mnie bylo identycznie i troche zaluje ze tak krotko pracowalam ale narazie poki bedziemy robic badania o powrocie moge sobie tylko pomarzyc

reklama
Do góry