reklama
dobry wieczór
my nadal chorujemy, tzn Fiodor i ja się trzymamy a cała trójka na antybiotykach leci. Niefajnie
A dzieciaki kaszlą okropnie, Tomasz dziś odzyskał głos...
Ollka faktycznie bałwanek cudowny
Phantas my to na razie nigdzie nie wyskoczymy, ale super, że Oliwcia taka odważna
my nadal chorujemy, tzn Fiodor i ja się trzymamy a cała trójka na antybiotykach leci. Niefajnie
A dzieciaki kaszlą okropnie, Tomasz dziś odzyskał głos...
Ollka faktycznie bałwanek cudowny
Phantas my to na razie nigdzie nie wyskoczymy, ale super, że Oliwcia taka odważna
K
konto usuniete
Gość
majus dzieki;-)
witam wieczornie, u nas dziś ksiadz ale juz po wiec lece kapac szkraba i klasc go spac bo tez ostatnio odmawia drzemek w dzien.
u nas snieg juz stopniał. mam nadzieje ze jeszcze bedzie
co do slubow to ja bym bardzo chciala;-)wiadomo ze strach przed rozczarowaniem ale kto nie ryzykuje ...
witam wieczornie, u nas dziś ksiadz ale juz po wiec lece kapac szkraba i klasc go spac bo tez ostatnio odmawia drzemek w dzien.
u nas snieg juz stopniał. mam nadzieje ze jeszcze bedzie
co do slubow to ja bym bardzo chciala;-)wiadomo ze strach przed rozczarowaniem ale kto nie ryzykuje ...
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Phantas ale Oliwka odwazna.
moja narazie zrezygonowala z sanek, nie wiem dlaczego.
ale sadze ze jej przejdzie
Niunia to wracaj u nas dzis pol dnia pieknie sypal snieg
Tafojka duzo zdrowka dla was.
Martucha ja Wam moge przeslac troche sniegu, u nas jest slicznie bialo my jutro lepimy kolejnego bałwana
moja narazie zrezygonowala z sanek, nie wiem dlaczego.
ale sadze ze jej przejdzie
Niunia to wracaj u nas dzis pol dnia pieknie sypal snieg
Tafojka duzo zdrowka dla was.
Martucha ja Wam moge przeslac troche sniegu, u nas jest slicznie bialo my jutro lepimy kolejnego bałwana
mamoośka
Fanka BB :)
Cześc mamuśki.Znowu mam zaległości na bb,bo ostatnio sporadycznie tu zaglądam,ale to z braku czasu.Musze się pochwalic,że mam prace taką dorywczą nie mam ostatnio czasu na bb,ale już niedługo znowu do was dołącze.Brakuje mi bardzo tych pogaduszek przy porannej kawusi,ale cóż brak czasu mi doskwiera.
natka86
mamusia Zosieńki
mamciu fajnie że znalazłaś jakąś pracę przynajmniej jakaś odskocznia od codzienności i możesz wyjśc z domku...
olka bałwanek faktycznie fajny- Oliwka sama lepiła czy pomagałaś???
tafi zdrówka życzymy Zosia też ma brzydki kaszel:-(
olka bałwanek faktycznie fajny- Oliwka sama lepiła czy pomagałaś???
tafi zdrówka życzymy Zosia też ma brzydki kaszel:-(
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
WITAMY MAMCIU
NO I CZEKAMY KIEDY DO NAS DOLACZYSZ
A JA OD DZIS MAM NET NA KABEL ZAMIAST RADIOWKI I SZCZERZE POWIEM ZE NIE WIDZE ROZNICY.
Natka pomoglam Oliwi a najlepsze bylo to ze ona praktycznie na poczatku lepienia sciagnela rekawiczki i nie chciala ich juz zalozyc.
a do domku jak wrocila to nawet tak bardzo zimnych rak nie miala.
NO I CZEKAMY KIEDY DO NAS DOLACZYSZ
A JA OD DZIS MAM NET NA KABEL ZAMIAST RADIOWKI I SZCZERZE POWIEM ZE NIE WIDZE ROZNICY.
Natka pomoglam Oliwi a najlepsze bylo to ze ona praktycznie na poczatku lepienia sciagnela rekawiczki i nie chciala ich juz zalozyc.
a do domku jak wrocila to nawet tak bardzo zimnych rak nie miala.
mamoośka
Fanka BB :)
Masz racje Olcia choc troche jestem wśród ludzi.Pracuję na umowe zlecenie w Urzędzie Miasta i Gminy w biurze meldunkowym narazie na zastępstwie bo pani /czyt. moja koleżanka /jest na zwolnieniu lekarskim będzie miała dzidzie a ja pracuję tam za nią.Po południu robię pazurki-karnawał- więc mam troche roboty.
Jeżeli chodzi o neta to nadal jadę na radiówce bo netia siedzi mi na łączach więc narazie nie moge nic innego miec.Od grudnia walcze z nimi i niemal codziennie dzwonie do nich w tej sprawie.Mam ju ż ich dosyc.Dzisiaj zagroziłam im sprawą sądową w poniedziałek ponoc kurier ma dostarczyc pismo do telekomunikacji o zwolnieniu łącza.
Jeżeli chodzi o neta to nadal jadę na radiówce bo netia siedzi mi na łączach więc narazie nie moge nic innego miec.Od grudnia walcze z nimi i niemal codziennie dzwonie do nich w tej sprawie.Mam ju ż ich dosyc.Dzisiaj zagroziłam im sprawą sądową w poniedziałek ponoc kurier ma dostarczyc pismo do telekomunikacji o zwolnieniu łącza.
natka86
mamusia Zosieńki
olka wiesz co, Zosia to już wogole ściąga rekawiczki na wszystkie sposoby, zębami najczęścięj
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
olka wiesz co, Zosia to już wogole ściąga rekawiczki na wszystkie sposoby, zębami najczęścięj
widocznie tez nie lubi rekawiczek.
ja to sie tylko zastanawialm jakim cudem jej nie ma zimno
Mamciu to widze ze czasu to ty zabardzo nie masz
ale fajnie masz z ta praca.
a ja mam net na kabel od malej firmy, od nich tez mialam radiowke, teraz dalej place tyle samo bo modernizacja byla w ich zakresie.