reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

ALE JA WAM TEGO SNIEGU ZAZDROSZCZE!!!!!:-(
mlody spi,ja obiadek na jutro zrobilam(dzisiaj resztki z wczoraj hehe)i niedlugo do lekarza sie zbieramy.Olka balwanek swietny wam wyszedl;-)

reklama
dobry wieczór :)

my nadal chorujemy, tzn Fiodor i ja się trzymamy a cała trójka na antybiotykach leci. Niefajnie :(
A dzieciaki kaszlą okropnie, Tomasz dziś odzyskał głos...

Ollka faktycznie bałwanek cudowny :)

Phantas my to na razie nigdzie nie wyskoczymy, ale super, że Oliwcia taka odważna :)

majus dzieki;-)

witam wieczornie, u nas dziś ksiadz ale juz po wiec lece kapac szkraba i klasc go spac bo tez ostatnio odmawia drzemek w dzien.

u nas snieg juz stopniał. mam nadzieje ze jeszcze bedzie:tak:

co do slubow to ja bym bardzo chciala;-)wiadomo ze strach przed rozczarowaniem ale kto nie ryzykuje ... :-p

Phantas ale Oliwka odwazna.
moja narazie zrezygonowala z sanek, nie wiem dlaczego.
ale sadze ze jej przejdzie:)

Niunia to wracaj u nas dzis pol dnia pieknie sypal snieg:)

Tafojka duzo zdrowka dla was.

Martucha ja Wam moge przeslac troche sniegu, u nas jest slicznie bialo:) my jutro lepimy kolejnego bałwana:)

Cześc mamuśki.Znowu mam zaległości na bb,bo ostatnio sporadycznie tu zaglądam,ale to z braku czasu.Musze się pochwalic,że mam prace taką dorywczą nie mam ostatnio czasu na bb,ale już niedługo znowu do was dołącze.Brakuje mi bardzo tych pogaduszek przy porannej kawusi,ale cóż brak czasu mi doskwiera.

mamciu fajnie że znalazłaś jakąś pracę:tak: przynajmniej jakaś odskocznia od codzienności i możesz wyjśc z domku...:-D

olka bałwanek faktycznie fajny- Oliwka sama lepiła czy pomagałaś???

tafi zdrówka życzymy:tak: Zosia też ma brzydki kaszel:-(

WITAMY MAMCIU:)
NO I CZEKAMY KIEDY DO NAS DOLACZYSZ:)

A JA OD DZIS MAM NET NA KABEL ZAMIAST RADIOWKI I SZCZERZE POWIEM ZE NIE WIDZE ROZNICY.

Natka pomoglam Oliwi:) a najlepsze bylo to ze ona praktycznie na poczatku lepienia sciagnela rekawiczki i nie chciala ich juz zalozyc.
a do domku jak wrocila to nawet tak bardzo zimnych rak nie miala.

Masz racje Olcia choc troche jestem wśród ludzi.Pracuję na umowe zlecenie w Urzędzie Miasta i Gminy w biurze meldunkowym narazie na zastępstwie bo pani /czyt. moja koleżanka /jest na zwolnieniu lekarskim będzie miała dzidzie a ja pracuję tam za nią.Po południu robię pazurki-karnawał- więc mam troche roboty.
Jeżeli chodzi o neta to nadal jadę na radiówce bo netia siedzi mi na łączach więc narazie nie moge nic innego miec.Od grudnia walcze z nimi i niemal codziennie dzwonie do nich w tej sprawie.Mam ju ż ich dosyc.Dzisiaj zagroziłam im sprawą sądową w poniedziałek ponoc kurier ma dostarczyc pismo do telekomunikacji o zwolnieniu łącza.

reklama
olka wiesz co, Zosia to już wogole ściąga rekawiczki na wszystkie sposoby, zębami najczęścięj:tak: :-D :tak: :-D :tak:

widocznie tez nie lubi rekawiczek.
ja to sie tylko zastanawialm jakim cudem jej nie ma zimno:)

Mamciu to widze ze czasu to ty zabardzo nie masz:)
ale fajnie masz z ta praca.

a ja mam net na kabel od malej firmy, od nich tez mialam radiowke, teraz dalej place tyle samo bo modernizacja byla w ich zakresie.

Do góry