reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dzieki Olka, ja teraz mam przeprowadzke ale jak juz bede na swoim to sie za to zabiore jak najszybciej i chetnie skorzystam z waszej pomocy:tak:

Oliwka juz spi?bo moj dzis bez drzemki w dzien to padl przed 20;-) takze troche czasu dla siebie

reklama
tez bardzo sie ciesze, co prawda to male mieszkanko i nie jest tak jakbym chciala ale zawsze to juz jakis krok do przodu...
zmykam na gotowe na wszystko;-)

Dobry wieczor:-)moj rojberek tez juz spi,kurde te moje dziecko normalnie mnie zaskakuje jak sie rozgada to szok,i nawet mu slowa wychodza:-Dta-ta juz ma perfekcyjnie opanowane atak poza tym umie babcia,choc,ide,jesc,jesiu,ojeja itp ciekawe po kim on taki zdolny jest:confused:

witam wieczorkeim.

dzięki dziewczyny za słowa otuchy:-) już mi lepiej:tak:

synek śpi juz od 20 wiec miałąm dużo czasu dla siebie, nawet fajny film ogladałam i się na koniec popłakałam :-p
u mnie sytuacja z remontem i złamaną reką mamy w miare opanowana. Przybył mój tato do pomocy wiec mamy teraz obie sielanke bo zajął sie wszyskim, łacznie z myciem garów w łazience i gotowaniem ... kochany jest.:-) ale bedzie jeszcze tylk otydzien a potem praca, ale zawsze to coś.

Martuchaa - oj zazdroszcze tej randki, oj też bym sobie poszła :-p baw sie dobrze
majus26 - powodzenia w pisaniu pozwu, ja chyba sama bym sobie nie poradziła z tym.

chyba uciekam spać bo późno, dobranoc i miłych snów - do jutra

witam w piątek z kawa.

phantas zaspalas:-p;-)

amelka u mnie to pierwsza randka odkad jestem sama:-D:-D
no i w sumie to raczej nic powaznego ale zawsze sie troche oderwe od tej rutyny;-)

majus wyobrazam sobie.
ale i tak dobrze ze juz sie zabralas za to, ja dalej odkladam:dry:
a piszesz na jakims przykladzie?
bo ja w ogole nie wiem jak to ma wygladac:confused:
Martucha mam wzor pozwu z internetu.Dziewczyny i jedno wiem napewno nigdy juz nie wezme slubu nawet jak poznam naprawde w porzadku faceta,wole zyc na ''kocia lape''jest to mniej stresujace.
No i dzien dobry wszystkim:-)

Ostatnia edycja:
reklama
matucha :-):-) - tylko troszeczkę. Do pracy dojechałam na 8.20 bo tramwaj miał opóźnienie :dry:
Dzisiaj od rana strasznie bolała mnie głowa, więc tak od 8.30 poleżałam jeszcze na biureczku :sorry::-) - dlatego dopiero teraz się melduję :-)

A pierwsza randka - na pewno będzie miło :-)

Do góry