reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
basiu - mam nadzieje ze to tylko tak zle wygladalo i juz wszystko oki---buzka jest mocno ukrwiona ale szybko i ładnie sie goi:tak:

a moj mlody wlazl dzis to ciemnej łazienki i se odgrecil zimna wode pod prysznicem---po czym byl wielki wrzask - my wchodzimy, zaplamy swiatlo a tam zmokly kogucik sie ukazuje:-D ale bylo smiechu:-D

dobra
zmiatam teraz ja sie wyprysznicowac
do jutra

no wiadomo o 5 nie bedziesz sie krzatala po kuchni czy domu bo bys innych pobudzila,a ostatnio nie moge o 5.30 czy 5.40 wstac do pracy,albo usnac nie moge albo budze sie w nocy,albo jedno i drugie

Majus w twoim przypadku to raczej nie bedzie problemu o pozwie o orzekaniu o jego winie,bo jest oczywiste,nie jestescie razem dwa lata prawie,a on w tym czasie zalozyl nowa rodzice i splodzil dwoje dzieci,wiec nie bedizesz raczej miec problemow tym bardziej,ze w akcie urodzenia chyba beda mialy twojego meza wpisane

Aga tez tak mysle,mam tylko nadzieje ze sedzia tez tak bedzie myslal,no i oczywiscie co moj mezus wymysli na sprawie.A tak wlasciwie dzis mijaja dokladnie 2 lata jak jestem sama,i juz nawet nie jest mi smutno z tego powodu.
Basiu buziaki dla Kubusia.
No i dobry wieczor:-)

mam nadzieję że szybko mu to się zagoi i nie będzie problemu z jedzeniem
dałam mu od raxu przeciwbólowe
zobaczymy jak w nocy będzie
ale szrama niezła pół języka chyba 3 zęby mu się wbiły

a ja piwko to co wczoraj miałam pić piję
i już mam rumieniec na twarzy :-D

Dobry wieczor kobietki:-)a ja zaraz sie pochwale ze moj synek zaczol wolac ta-ta,ale jestem dumna,no i raczkuje do tylu komicznie to wyglada:-Dale uparciuch sie taki zrobil,czasami mam dosc tych jego fochow,coz taki wiek chyba:sorry2:

Dobry wieczor kobietki:-)a ja zaraz sie pochwale ze moj synek zaczol wolac ta-ta,ale jestem dumna,no i raczkuje do tylu komicznie to wyglada:-Dale uparciuch sie taki zrobil,czasami mam dosc tych jego fochow,coz taki wiek chyba:sorry2:
Gratulacje Niunia :tak::-).Karol do dzis ma takie fochy czasami wieczorem ciesze sie ze juz spi bo mam bynajmniej spokoj.

witam wszystkie mamy tez jestem samotną matką i chcę was trochę poznac czy możecie coś po krótce napisać o sobie?ja jestem mamą Williamka i przechodzę przez to wszystko od początku ciąży,kiedy mnie zostawił,jak wy sobie radzicie?macie ciężko,czy nadal jesteście same?sami? i czy tęsknicie za drugą połówką?

reklama
mam nadzieję że szybko mu to się zagoi i nie będzie problemu z jedzeniem
dałam mu od raxu przeciwbólowe
zobaczymy jak w nocy będzie
ale szrama niezła pół języka chyba 3 zęby mu się wbiły

a ja piwko to co wczoraj miałam pić piję
i już mam rumieniec na twarzy :-D

Dzień doberek!
Witaj Sylwuś.

Basiu - my w domu mieliśmy podobny wypadek - pediatra kazał smarować gencjaną wodną - ma składniki odkażające i szybciej się goi. Mam nadzieję że nie będzie miał problemu z jedzeniem - u nas niestety był i to spory przez tydzień jadła tylko przetarte rzeczy.

Do góry