reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
czesc kochane, u nas zabiegany dzien i jeszcze mam chyba jakies zapalenie gardla bo zadne tabletki nie pomagaja od kilku dni:dry:

milego dnia a chorujacym zdrowka:tak:

Agutka - Ty to już nas chyba nie lubisz :crazy:

Phantas,mylisz się i to bardzo... Ja poprostu ostatnio nie mam na pisanie czasu. :zawstydzona/y: A jak mam,to nie mam ochoty. :zawstydzona/y: Próbujemy z jedną sprawą dalej wyjść na prostą i dlatego tak... Jak się wszystko wyjaśni,to się na pewno na dłużej pojawię. :tak:
Strasznie za Wami tęsknię. :-( I to G. mnie namówił,żebym w końcu coś tu napisała,a nie tylko Was po cichaczu podczytuję. :sorry2: :zawstydzona/y: :-p :-D

Całuję Was ogromnie! :blink:

Aga tez tak mysle,mam tylko nadzieje ze sedzia tez tak bedzie myslal,no i oczywiscie co moj mezus wymysli na sprawie.A tak wlasciwie dzis mijaja dokladnie 2 lata jak jestem sama,i juz nawet nie jest mi smutno z tego powodu.
Basiu buziaki dla Kubusia.
No i dobry wieczor:-)
oj chyba w zlym momencie trafilam:-(

a moj ex wystrzelil ostatnio jak byl z kasa
oczywiscie do dziecka nie wszedl
bo po co dziecko w drugi dzien swiat odwiedzcic
bo u mnie rodzina moze byc to nie wejdzie:wściekła/y::no:
ze by sie do mnie mogl teraz wprowadzic
szkoda,ze tylko 4 czy 3 lata za pozno
wczesniej bylo mu chyba za ciasno
bo jeszcze siora mieszkala w oddzielnym pokoju
niektorych ludzi czasem niemoge zrozumiec