reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Czesc Kobitki
ja sie tylko przywitac,bo pracy b.duzo
jem sniadanko tj drozkowke
wiec mialam chwilke wejsc

MAJUS co ty robisz po 6 przed kampem,spac nie mozesz???
Basia pozew bez orzek o winie miala tak mi sie wydaj,
bo inaczej to by trwalo nie wiadomo ile
MIŁEGO DNIA,BUZIACZKI

Wczoraj poszlam spac razem z Karolem(o 21:-p),a dzis juz po 5 bylam wyspana,nie mialam co robic to przed kompem siedzialam.
I nie strasz mnie,bo ja chce rozwod z orzekaniem o winie.
Ale u nas dzis snieg pada normalnie swiata nie widac.

reklama
czesc dziewczynki
u mnie jedno juz odfrunęło wiec troszke spokoju zapanowalo w domku-----ufffffffff
dzien jak co dzien - praca - a pozniej walka o przetrwanie na polu walki:sorry2: mat sam nie wie czego chce a do tego coś kaprysi przy jedzeniu - malo zaczął jesc i ciągle piciu wola:sorry2: ale się zbytnio nie przejmuję...
to się kolezanka nagadała:-D:-D a może by tak coś więcej................?????????????????????

dobra ide wszamać kolacyjkę
tymczasem

hi wieczorkiem :happy:

u nas polała się krew :-(
Kacper wywrócił Kube a ten walną w łózko, rozcią sobie język i to porządnie
kwi było mnóstwo , byłam przerazona jak momentalnie miał usta pełne :szok:

Wczoraj poszlam spac razem z Karolem(o 21:-p),a dzis juz po 5 bylam wyspana,nie mialam co robic to przed kompem siedzialam.
I nie strasz mnie,bo ja chce rozwod z orzekaniem o winie.
Ale u nas dzis snieg pada normalnie swiata nie widac.
no wiadomo o 5 nie bedziesz sie krzatala po kuchni czy domu bo bys innych pobudzila,a ostatnio nie moge o 5.30 czy 5.40 wstac do pracy,albo usnac nie moge albo budze sie w nocy,albo jedno i drugie

Majus w twoim przypadku to raczej nie bedzie problemu o pozwie o orzekaniu o jego winie,bo jest oczywiste,nie jestescie razem dwa lata prawie,a on w tym czasie zalozyl nowa rodzice i splodzil dwoje dzieci,wiec nie bedizesz raczej miec problemow tym bardziej,ze w akcie urodzenia chyba beda mialy twojego meza wpisane

reklama
hi wieczorkiem :happy:

u nas polała się krew :-(
Kacper wywrócił Kube a ten walną w łózko, rozcią sobie język i to porządnie
kwi było mnóstwo , byłam przerazona jak momentalnie miał usta pełne :szok:
oj biedne maluszki, wszystko juz dobrze
ząbki cale
uciekam wykapac mala i pewnie spac,bo jestem zmeczona
wiec milego wieczorka i jak cos do jutra

Do góry