reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
basiu ja też jestem z tobą:-)
będe myśala o tobie jutro i trzymam kciuki. Pomyśl sobie ze nawet jakbym miało być cieżko to najważniejsze ze to w końcu sie skończy a potem to tylko już spokój w życiu wieć warto:happy:

basiu a moze twój mąż z tą grypą to próbuję się wymigać od jutrzejszej sprawy, wiesz nerwa to on musi mieć duzego zwłąszca ze wie jak nabroił w życiu.
ty wiesz ze prawda jest po twojej stronie a on wie ze jest gnojkiem i nawet jak się do tego nie chce przyznać myśle ze w takich chwilach chłowiek przytomnieje.:-p
no i trzęsie portkami jak nie wiem bo boi sie ze się wstydu naje.:-D

A mój m dzis przywiózł mi kase alimenty i do tego jeszcze dług zaciagniety u moich rodziców. Pomyślałam co mu zostało z wypłaty bo w tym miesiącu u nich nieciekawie bo nie ma roboty i siedzi na postojowym. Wiec spytałam a on na to że 30 zł. uuu.....
szkoda mi go bo ma niewesoło, no fakt mamusia da mu jesc ale ma wydatki tak czy siak i co on zrobi to ja nie wiem. JUz chciałąm nawet dac mu czesc alimentów chociaż 100zł ale się powstrzymałam w ostatniej chwili bo..
jak mieszkał u nas to miał sie dobrze , miał kase za nic nie musielismy płacić bo rodzice nam pomagalij ak mogli a on widac tego nie doceniał, teraz poczuje jak to jest in oi chyba los na nim się zemścił z tymi problemami teraz . A gdzie był jak sama byłam z dzieckiem? a gdzie był jak mnie krzywdził. Zresztą to ja zostałąm sama z dzieckiem i to ja musze wszystko mieć na swojej głowie a on jak kawaler teraz fruwa wieć nie będę go załowała.

wiecie no moze sie zejdziemy też tak nieraz myśle ale z drugiej strony ??? niby czasem sie stara a zdrugiej strony jest taki oschły?

w sumie to z drugiej strony nie ma mnie gdzie zabrać bo nie ma kasy i na wynajęcie by nie było mieszkania, no i jeszcze długo nie bedzie bo długi jeszcze do spłacenia czekaja u moich rodzicó takze jeszcze trzy mieisące spłacania tak myśle. wiec też w sumie nie ma jak się zabrać za naprawianie naszego małzeństwa. A z drugiej strony nie było jeszcze z jego strony ani słowa przeprosin ani nie okazał żadej skruchy.

oj troche się rozpisałam ale chyba tak bedę bu u mnie wszsytko świerze i dużo znaków zapytania

witam

Amelka mi sie wydaje ze uda wam sie to jeszcze jakos poukadac.
teraz twoj maz am czas zeby wsyztko przemyslec.

Basiu ja tez bede jutro trzymac kciuki za twoja sprawe.
i sadze ze bedzie ok:)

my dzis bylysmy na sankach, fajnie bylo.
jutro moj brat ma wziac mala na sanki, bo ma przymusowe wolne do pracy ze wzgledu na pogode.

czesc
a ja sobie troche odpoczelam i zwielam sie do roboty
chce sie dowiedziec na czym polega
OPODATKOWANIE DOCHODÓW OSOBY SAMOTNIE WYCHOWUJĄCEJ DZIECI

musze sie jeszcze pochwalic:-D:tak:
ze Olus sama sie budzi w nocy na razie dwa razy
i sama idzie na nocniczek kolo lozka sie wysikac
jestem z niej dumna
bo wczesniej na spioca ja wysadzalam
lub kiedy mnie obudzia,ze chce siku

czesc dziewczynki

najpierw zaległe zyczonka dla agi -duzo zdrówka i radości no i miłości:tak: i gratulacje dla córci:tak:

ja jak zwykle zalatana do pracki już trzeba zaiwaniać:sorry2: ale nie narzekam przynjmniej się wyrwę - maly po wyjezdzie nakręcony jakby słoncem baterie podładował - no i przez to nie spi w dzien--- zaczęło się od tego ze wyskakuje z łózeczka więc został oddelegowany na niziutką sofke --- to teraz uskutecznia nocne werówki-------- mowie Wam czuję się jak za czasów karmienia piersią - ciągłe nocne pobudki:baffled:

basia trzymam kciuki jutro ----haha dziewczyny dobrze mówią - załóż mini:-D---dobra, dobra--- zartuję:-D

amelka- a chciałabyś powrotu męza?--- kochasz Go------- bo w zyciu są kręte drogi i czasami trzeba coś stracić by docenić i może Twoj m to zrozumiał....

tafojka - tato - uśmialam się wczoraj czy przedwczoraj z Was z tymi pogaduszkami rannymi i wzrokiem:-D

już więcej nie pamiętam co tam miałam się odnieść więc gorąco pozdrawiam
phantas:-)
natka:-)
ollka:-)
mama julci:-)
majuś, niunia:-)

agutka - KTÓRA JUZ NA NIC NIE MA CZASU I SŁOWEM NIE PIŚNIE!!!:-)

reklama
Do góry