reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
ok mam chwilke na bb bo mała właśnie zasnęła. byliśmy u lekarza z tym guzkiem w rączce, wyniki wszystkie były ok i stwierdził ze to powinno się samo wchłonąc:sorry2::baffled:

roczek był,ale o tym napisze gdzie indziej i później bo jest trochę tego do opowiedzenia:baffled::baffled:

ciekawe jak tam Basia.
a gdzie są inne dziewczyny???

tafi, phantas,olka, a mamie julci to juz nie wspomne, co sie z tobą mamciu dzieje??? a agutka? niunia,majuś,hana zagląda regularnie:tak:
hana pochwal się wakacjami,jakieś foteczki zapodaj, w sumie widziałam na nk,ale troche mało,więc nam coś pokaż;-)

Basiu mam nadzije ze u ciebie ok:-)

natka - o jaki guzek chodzi? wiesz tak pytam bo ja u swojego zauważyłam za uchem taką mała grudke i się tym martwie, musze isć do lekarza. A jak to badają? boje sie co to jest.

mó j m wczoraj napisał mi ze życzy nam kolorowych i spokojnych snów:confused:
i ze on raczej nie zaśnie bo ma problemy finansowe i w ogóle takie tam. Ciekawe czy takie tam to chodził oo nas.
szkoda mi ze teraz ma tak cieżko z tą robotą ale myśle ze chyba te trudne doświadczenia skłonią go moze do pewnych przemyśleń.

witam sie i ja.
meludje ze wrocilysmy z sanek, tzn ja tylko bylam do towarzystwa bo oliwka uznala ze bez mamy nie idzie.
teraz ide robic obiadek i sprubuje polozyc oli spac.

a reszte napisalam ale nie tutaj.

reklama
Dzien doberek:-),wrucilam po przerwie.
Z Karolem jest juz lepiej,ale weekend byl straszny,najgorsze bylo to ze nie jadl i nie pil co ja sie nakombinowalam zeby cokolwiek mial w brzuszku.W niedziele przed poludniem bylam poprostu zalamana ze pozostal tylko szpital,ale jak sie obudzil to zaczol chociaz pic.Teraz mamy inchalacje przepisane bo ma jeszcze spory kaszel ale juz najgorsze mamy za soba.
Dzis mamy jeszcze kolede,i szczerze nigdy nie przepadalam za nia.
Basiu mam nadzieje ze sprawa poszla po twojej mysli.

Do góry