reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

I zaczynamy.... pierwszy dzień w pracy w nowym roku.
Kawę oczywiście już piję :-)
Na razie u mnie w pracy spokój, więc chyba skończę moje notatki :-)

Amelka - mnie też się wydaje, że się zejdziecie.

Basiu - kurator chyba już nie przyjdzie (jeśli sprawa w tym tygodniu), a właśnie....kiedy sprawa? bo mi nie odpisałaś jak wcześniej pytałam. Poza tym nawet jak przyjdzie to co z tego?? Przecież dobrze zajmujesz się dziećmi, więc nie ma powodów do obaw.

reklama
:happy: hey

tak sprawa jutro godz. 13

właśnie dzwoniła teściowa pytać kiedy bo pan mąż nie może znaleźć wezwania
i myślał że to pojutrze :-D
tylko czemu to ona dzwoniła nie on ?
i podobno leczy się bo ma grype , hehehhe pewnie po sylwestrze :-D

Cześc mamuśki.Witam i ja.No Basiu to jutro ostro trzymam kciuki.Będzie dobrze.To wszystko tylko tak strasznie wygląda...w gruncie rzeczy takie sprawy nie muszą byc tak stresujące.

reklama
Do góry