reklama
już jestem:-)
mimo ze tak się bałam to na sankach było super, sa fajne zdjecia i było mnóstwo radochy.
dziewczyny dziękuje za słowa otuchy,
phantas - w sumie to ja też tak miałam jak mó jm jeszcze z nami mieszkał ale mimo wszystko mi smutno.
wiecie co spotkałąm się dziś z m. Alanek jak zobaczył tate to aż skakał z radosci na tych sankach , a mi serce się aż uradowało bo to był jakby nie było przyjemny widok , myślałam ze go nie pozna bo niewidział go juz z 2 tygodnie ale poznał i to do tego się ucieszył. No i jeszcze do tego zobaczył auto wiec m zaproponował przejażdżke z małym. Zrobiliśmy wieć sobie wycieczke, mały się cieszył jak szalony i śmiał się pełna buźka do taty a ja im towarzyszyłąm. Zastanawiam się czemu musiało się nam pogmatwać.
A my pierwszy raz rozmawialiśmy ze soba jak zwykli znajomi tak po prostu.
jutro też go zobacze bo przyjedzie z alimentami. ;-)
mimo ze tak się bałam to na sankach było super, sa fajne zdjecia i było mnóstwo radochy.
dziewczyny dziękuje za słowa otuchy,
phantas - w sumie to ja też tak miałam jak mó jm jeszcze z nami mieszkał ale mimo wszystko mi smutno.
wiecie co spotkałąm się dziś z m. Alanek jak zobaczył tate to aż skakał z radosci na tych sankach , a mi serce się aż uradowało bo to był jakby nie było przyjemny widok , myślałam ze go nie pozna bo niewidział go juz z 2 tygodnie ale poznał i to do tego się ucieszył. No i jeszcze do tego zobaczył auto wiec m zaproponował przejażdżke z małym. Zrobiliśmy wieć sobie wycieczke, mały się cieszył jak szalony i śmiał się pełna buźka do taty a ja im towarzyszyłąm. Zastanawiam się czemu musiało się nam pogmatwać.
A my pierwszy raz rozmawialiśmy ze soba jak zwykli znajomi tak po prostu.
jutro też go zobacze bo przyjedzie z alimentami. ;-)
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Amelka moze faktycznie uda wam sie jeszcze dogadac.
Czesc Basiu
Czesc Basiu
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Basiu moze sie juz nie zjawic.
z tego co slyszalam to nie zawsze przychodzi.
z tego co slyszalam to nie zawsze przychodzi.
reklama
wiesz co no nie wiem, musiałby dużo mi udowodnic i pokazać , no i pytanie czy ja chciałąbym zaryzykować jeszcze raz. W sumie to nasz pierwszy kryzys ale jak poważny.
dlatego mówię że może się dogadacie