reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Czechow - a co ten pediatra powiedział??

Pediatra zauważył że mała ma biały nalot na języku + nasz opis sytuacji i stwierdził że to najprawdopodobniej jest grzybica albo jakieś inne drożdżaki - stosujemy leki i już jest lepiej - trochę bo trochę ale zawsze do przodu. Mała nie jest już tak spuchnięta i ma już lepszy humor.... to dobrze bo bym oszalała jakby to się ciągnęło jeszcze kilka dni

reklama
Dzień dobry

jest czwartkowy poranek, mglisto i wilgotno. Farelka mnie dogrzewa.

Wczoraj wzięłam się za sprzątanie łazienki. sprzątałam 2 godziny - a powinnam chyba jeszcze z 8 :-( Dzisiaj znowu pewnie będę sprzątała, bo będzie gładź szlifował i wszędzie pełno kurzu będzie :-(

no to Basia ciesze się, ze się goi :-)

My siedzimy w domu, wczoraj byłam na zakupach, kupiłam czapki dla Amelki i Fiodora szalik dla Tomasza a sobie rękawiczki za 8 zł...zaznaczam pieniążki miałam przeznaczyć dla siebie...
ale wymyśliłam sobie kozaczki i w sobote pojedziemy kupić, takie zwykłe z zamszu czarne, ale mi się podobają, poza tym choruję na komplet talerzy z Ikei seledynowy...

Ja dziś robię mięsko mielone w sosie czosnowkym i zapiekane ziemniaczki tylko nie wiem co na surówkę chyba pomidor z cebulką;-)

Siedzi informatyk przy kompie.
Podchodzi do niego żona i podaje mu kawę.
On próbuje i mówi:
- Przecież wiesz, że piję z cukrem...
- No, wiem... Ale tak chciałam usłyszeć twój głos...

- Dzwoni telefon.
- Dzień dobry, czy mogę z Jolą?
- Niestety małżonki nie ma w domu.
- To wiem, jest u mnie. Ja pytam, czy mogę.

Ostatnia edycja:
reklama
phantas gratulacje z okazji kolejnej miesięcznicy z P:tak:
Phantas gratuluję:-)

dziękuję, dziękuję, wczoraj wiedziałam że dzisiaj mija 7 miesięcy, ale dziś mi to jakoś umknęło :zawstydzona/y:

phantas czy szykujesz jakąś romantyczną kolacje na tą okazję???:rofl2::happy2:

nie, bez przesady, nawet nie powiem, że kolejny miesiąc minął :-) Poza tym dopiero jutro się zobaczymy i to późnym wieczorkiem :-( a mi się tak tęskni :-(

Ja już po raporcie :tak:

Do góry