reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Cześć Olu :-)

Dzisiaj znów do castoramy, wróciłam przed 22. Jutro ma mi już skończyć tą moją ubikację. Zobaczymy.... bo dzisiaj jak usiadłam na kibelku to zobaczyłam sporo do poprawy. W sumie to nie powinnam za bardzo wybrzydzać bo przecież on powiedział, że za wszystko co u mnie zrobi weźmie 300 zł. Niby pracy nie jest dużo, ale to małe pomieszczenie więc się niewygodnie pracuje i do tego jest jeszcze czasochłonne, bo jak coś zrobi to musi poczekać aż wyschnie :-(
No nic zobaczymy.

reklama
mało, mało, policzył mnie uczciwie - bo za metr2 - tak bierze zawsze. Dla mnie korzystniej niż dla niego. Cóż, przecież ja się kłócić z nim nie będę, że mało bierze za pracę :-)

dzień dobry
Nick pain dziewczyny mają rację z tym prezentem, bo bynajmniej ja bym sie z tego nie cieszyła:no: zaczekaj az mała bedzie miała 3-4 latka i wtedy można myślec nad takim czymś. zdecydowanie za wcześnie na takie pojazdy:dry:

Witam,

Nicpain Ja też myślę, że to zdecydowanie nie prezent dla kilkumiesięcznego dziecka. Ale to wasza sprawa co kupicie małej :nerd:.

My długo się zastanawialiśmy nad takim prezentem na 3 urodziny dla synka, ale w końcu zdecydowaliśmy się kupić cos bardzo zbliżonego cenowo ale na pedały. Doszliśmy do wniosku, że mały będzie sobie chociaż przy okazji nogi ćwiczył ;-).
I fakt zdecydowanie woli jeździć traktorem niż rowerkiem.

My dostaliśmy trójkołowca jak K. był mały :baffled:, dobrze, że mi się go sprzedać udało :-p, bo jeździć to nim się nie dawało a K. za wysoki jest, jak się nauczył już super dobrze jeździć rowerkiem (jak miał 2 lata i 10 miesięcy) to musieliśmy mu 16" rowerek kupić bo na mały rowerek 12" też już był za duży. Ale on jest bardzo wysoki facet jak na razie.

reklama
Do góry