reklama
J@god@
IV-V 2005, X 2009
BasiuJ jak wyłączyłam mleczne rzeczy z małego alergika to tyle przepisów wyskoczyło:
MAŁYALERGIK.PL - przepisy i porady dla pociech z AZS, alergią i wszystkim innym
Ja czasami dodawałam w miejsce mleka w przepisie sinlac i np. naleśniki sinlacowe były ok, wszystkiego już nie pamiętam ale poszukam jeszcze jakiś przepisów.
MAŁYALERGIK.PL - przepisy i porady dla pociech z AZS, alergią i wszystkim innym
Ja czasami dodawałam w miejsce mleka w przepisie sinlac i np. naleśniki sinlacowe były ok, wszystkiego już nie pamiętam ale poszukam jeszcze jakiś przepisów.
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam dziewczyny
wczoraj nei moglam wejsc a dzis nie mialam kiedy, ale do androbienia za duzo nie mam.
mloda juz spi.
wczoraj nei moglam wejsc a dzis nie mialam kiedy, ale do androbienia za duzo nie mam.
mloda juz spi.
Witam wszystkich...
Przepraszam za moją chwilową nieobecność w tym temacie...
Ostatnio M. do mnie zadzwoniła, że Nicole tata powiedziała... Aż się musiałem rozłączyć... bo się popłakałem, sam nie wiem czy ze szczęścia, że to powiedziała, czy ze smutku, że nie mogłem tego sam usłyszeć w tej chwili... Nic się u mnie nie zmieniło... A Ja chyba powoli się poddaję... bo powoli czuję, że się wykańczam...
Jeszcze teraz L4 do jutra, bo się pochorowałem...
No i jutro jadę w końcu odebrać prezent dla mojej córci... Hummera w którym będzie mogła sobie jeździć... Tylko się wkurzyłem... Bo facet do mnie zadzwonił, że nie mają dwuosobowych... I kupuję jedno osobowego...
PROMOCJA: NAJMOCNIEJSZY HUMMER ! 2 Silniki + 2 aku (502623719) - Aukcje internetowe Allegro
tylko nie mam pojęcia jaki kolor wybrać... bo czarnego już nie ma...
Pozdrawiam,
Was wszystkie dziewczyny...
Przepraszam za moją chwilową nieobecność w tym temacie...
Ostatnio M. do mnie zadzwoniła, że Nicole tata powiedziała... Aż się musiałem rozłączyć... bo się popłakałem, sam nie wiem czy ze szczęścia, że to powiedziała, czy ze smutku, że nie mogłem tego sam usłyszeć w tej chwili... Nic się u mnie nie zmieniło... A Ja chyba powoli się poddaję... bo powoli czuję, że się wykańczam...
Jeszcze teraz L4 do jutra, bo się pochorowałem...
No i jutro jadę w końcu odebrać prezent dla mojej córci... Hummera w którym będzie mogła sobie jeździć... Tylko się wkurzyłem... Bo facet do mnie zadzwonił, że nie mają dwuosobowych... I kupuję jedno osobowego...
PROMOCJA: NAJMOCNIEJSZY HUMMER ! 2 Silniki + 2 aku (502623719) - Aukcje internetowe Allegro
tylko nie mam pojęcia jaki kolor wybrać... bo czarnego już nie ma...
Pozdrawiam,
Was wszystkie dziewczyny...
Witam
NickPain - po co Ty kupujesz 8-mio miesięcznej córeczce hummera??
Dawca jak młoda miała roczek kupił jej rowerek - ani razu na niego nie wsiadła, bo jak zaczęła się interesować rowerkiem to ten był już za mały. Myślę też, że i mamuśka się nie ucieszy z takiego prezentu, bo będzie tylko zagracał mieszkanie. Może powinieneś poczekać aż dorośnie do niego i dopiero wtedy go kupisz??
NickPain - po co Ty kupujesz 8-mio miesięcznej córeczce hummera??
Dawca jak młoda miała roczek kupił jej rowerek - ani razu na niego nie wsiadła, bo jak zaczęła się interesować rowerkiem to ten był już za mały. Myślę też, że i mamuśka się nie ucieszy z takiego prezentu, bo będzie tylko zagracał mieszkanie. Może powinieneś poczekać aż dorośnie do niego i dopiero wtedy go kupisz??
Nie no właśnie M. się cieszy na ten prezent... Ale ten Hummer w tym opisie jest taki duży... Ja kupuję od innej osoby mniejszego trochę... Tylko pokazałem przykładowo... Bo są podobne tylko, że w mniejszej wersji... Ale z tym jeszcze zobaczymy... Bo będę kontaktował się jeszcze z M. czy jest pewna... Bo może coś innego by się przydało.. Zobaczymy...
A właśnie co tak mało ludzi ostatnio??...
A właśnie co tak mało ludzi ostatnio??...
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
czesc Phantas jak sprzatanko lazienki??
Nick mi tez sie wydaje ze za wczesnie na taki prezent...
przeciez jak narazie to zadnego pozytku z tego nie bedzie.
Nick mi tez sie wydaje ze za wczesnie na taki prezent...
przeciez jak narazie to zadnego pozytku z tego nie bedzie.
reklama