reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

czesc dziewczyny. Zosia chora i nie mam czasu na nic.. szkoda mi jej,mala biedulka sie meczy,chetnie bym sie z nia zamienila. w nocy obudzila sie i przez 40 minut nie moglismy jej uspokoic:szok::-:)-:)-(. nosek ma zapchany,smary leca jak woda z kranu, na szczescie goraczki nie ma,wiec probuje ja wyleczyc sama, dalalm jej witaminki, syropek-eurespal zeby jej sie to zagęściło, oscillococinum tez jej dalam. pa.
agutka fajnie ze juz wrocilas.
cara-wlasnie, nie narzekaj tyle kobieto:eek:,bo zycie jest piękne:sorry:
phantas- czesc:-D

Zdróweczka dla Zosieńki, oj dla Maluszków to najgorszy jest ten wstrętny katar, ja małym psikałam do noska jeszcze nasivinem i bardzo pomaga a eurespal jest najlepszy!

Buziaczki dla Zosi i Was:-)

reklama
aha jeszcze mialam wam powiedziecze rano gadalam z mama na skypie i patrzyłam w kompa i za chwilke patrze gdzie Zosia jest,a ona idzie od ławy do mnie z misiem w rękach i sie śmieje. moja kochana malutka córeczka przeszła sama 2 metry do mnie:-):-)

reklama
Do góry