reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
o kur..........
ciarki mnie przeszły i łzy zakręciły się w oku i tak strasznie się cieszę, o boże ale się rozczuliłam, brak mi słów, super, naprawdę, tysiąc rzeczy przychodzi na myśl o jezzuuuu, nie wierzę, allllleeeeee ffffaaaaaajjjjjjnnnnnniiiiiiiiiieeeeeee
Teraz,to mi ciarki przeszły. Dzięki ogromne! :-)
czesc Wam
ja juz po pracy i standardowo w kuchni przy garach niby nic męczącego ale ta rutyna mnie dobija
agutka - ciesze isę ze wreszcie się odezwalas bo się normalnie martwilam NO I GRATULUJE - BARDZO BARDZO!!!!!!!! AZ SIE WZRUSZYŁAM I Z CALEGO SERCA ZYCZE WAM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!
natka- wielkie brawa dla Zosi no i zdrówka - i widze zes wozeczek nabyła taki jaki chcialaś
cara - szybko - nie szybko - wszystko zależy od tego kto czego chce i jak silne jest uczucie ...
phantas - ciesze isę ze i u Ciebie suwaczek wrócił -
tafojka - ja kiedyś tez swojemu szykowalam sniadanka wieczorkiem - teraz jak do pracy to z ranasrednio mi isę podoba robienie stosu kanapek ale coz --- a teraz moj m roszke isę odchudza i nie je pieczywa więc mam problem z głowy...
a u nas w weekend - m szykuje posiłki - od rana do wieczora więc chociaz to mam z głowy
czesc basienkaJ, jagódka
no i wszystki - majuś, ola i aga
pozdrawiam
głowa mnie boli - i to tak migrenowo zaczyna wiercić:-(
ja juz po pracy i standardowo w kuchni przy garach niby nic męczącego ale ta rutyna mnie dobija
agutka - ciesze isę ze wreszcie się odezwalas bo się normalnie martwilam NO I GRATULUJE - BARDZO BARDZO!!!!!!!! AZ SIE WZRUSZYŁAM I Z CALEGO SERCA ZYCZE WAM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!
natka- wielkie brawa dla Zosi no i zdrówka - i widze zes wozeczek nabyła taki jaki chcialaś
cara - szybko - nie szybko - wszystko zależy od tego kto czego chce i jak silne jest uczucie ...
phantas - ciesze isę ze i u Ciebie suwaczek wrócił -
tafojka - ja kiedyś tez swojemu szykowalam sniadanka wieczorkiem - teraz jak do pracy to z ranasrednio mi isę podoba robienie stosu kanapek ale coz --- a teraz moj m roszke isę odchudza i nie je pieczywa więc mam problem z głowy...
a u nas w weekend - m szykuje posiłki - od rana do wieczora więc chociaz to mam z głowy
czesc basienkaJ, jagódka
no i wszystki - majuś, ola i aga
pozdrawiam
głowa mnie boli - i to tak migrenowo zaczyna wiercić:-(
Natka – fajne fotki, ale Ty tej Zochny tak szybko to do szkoły nie posyłaj, niech się dziecię nacieszy trochę beztroskim dzieciństwem
Hana – suwaczek wrócił - bo ładnie wygląda. A on niech sobie gada (albo lepiej nie), ale co będzie to będzie - ja i tak wiem swoje (czyt. będzie i już).
Wracając do śniadanek – to robienie ich sprawia mi przyjemność, jemu też, on lubi gdy ktoś o niego dba, chociaż codziennie mi mówi bym tego nie robiła, że dziękuje, że niepotrzebnie sobie kłopot rano robię….
Hana – suwaczek wrócił - bo ładnie wygląda. A on niech sobie gada (albo lepiej nie), ale co będzie to będzie - ja i tak wiem swoje (czyt. będzie i już).
Wracając do śniadanek – to robienie ich sprawia mi przyjemność, jemu też, on lubi gdy ktoś o niego dba, chociaż codziennie mi mówi bym tego nie robiła, że dziękuje, że niepotrzebnie sobie kłopot rano robię….
i tu powinny paść Twoje słowa
SKARBIE TO DLATEGO ŻE CIE KOCHAM :-)
i tu powinny paść Twoje słowa
SKARBIE TO DLATEGO ŻE CIE KOCHAM :-)
widzisz - a ja taka głupia jestem. On wie, bo widzi moje zachowanie, moja koleżanka też mu już głupia po pijaku powiedziała, a ja... ja nie mogę tego z siebie wydusić. Tyle czasu już próbuję i nic. Słowa więzną w gardle
eeeeeeeeeeeee - juz mówiłam najtrudniej pierwszy raz wyznaćwidzisz - a ja taka głupia jestem. On wie, bo widzi moje zachowanie, moja koleżanka też mu już głupia po pijaku powiedziała, a ja... ja nie mogę tego z siebie wydusić. Tyle czasu już próbuję i nic. Słowa więzną w gardle
powiedz - kochanie tu masz kanapeczke do pracy z sałatką, pyszną wędlinką, kocham cie, serkiem - smacznego i pomyśl o mnie jak będziesz konsumować
czesc niunia
reklama