reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

i ja mowie dziendobry :tak:
zdjecia nie wstawie (juz mnie jola sfotografowala) bo wlasnie odkrylam ze mam strasznie jajowata glowe i wygladam potwornie :szok:

reklama
Basieńko już za późno - i nie przesadzaj - sądzę że nawet jako łysolec wyglądasz ładnie. A co do Joli to ryby i dzieci głosu nie mają więc się nie przejmuj :-p:-)

A tak w ogóle to dzieńdoberek wszystkim i każdemu z osobna

Tafojka przesyłałaś mi książki??

Meble nam przyjdą najprawdopodobniej pod koniec tygodnia więc musiałam zrobić porządek w zabawkach dzieci, bo wczoraj kupiliśmy pudełka w Ikei i chciałam wszystko posegregować, pralka pierze a ja leżę jak to ma w zwyczaju mawiać Tomasz :-p

Basia.J ja u Ciebie moge sprzątnać, bo mam już wszystko ogarnięte zbieram się do robienia obiadku.
A dzisiaj obiad na szybko, kotleciki z ziemniaczakmi i brokułem dla wszystkich i jedziemy dziś do lekarzy, śnieg sypie na całego, co to będzie, co to będzie ;-):-)

cześć Ollka wracaj do nas wracaj

reklama
Witam,

jak ktoś chętny to u mnie można by było posprzątać :-p, mi jeszcze nie wolno, a dziś pierwszy dzień sama na włościach jestem

Do góry