reklama
Basieńko już za późno - i nie przesadzaj - sądzę że nawet jako łysolec wyglądasz ładnie. A co do Joli to ryby i dzieci głosu nie mają więc się nie przejmuj :-)
A tak w ogóle to dzieńdoberek wszystkim i każdemu z osobna
Tafojka przesyłałaś mi książki??
A tak w ogóle to dzieńdoberek wszystkim i każdemu z osobna
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dzien dobry
ja takze witam nowa mame
ja takze witam nowa mame
Boszze zapomniałam, ale to przez to, że Cię nie było
Przepraszam, wyślę jak najprędzej!!!
Boszze zapomniałam, ale to przez to, że Cię nie było
Przepraszam, wyślę jak najprędzej!!!
No tak zawsze moja wina ;-) - pytam bo już się zastanawiałam czy mi poczta nie zakosiła.
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
mieszkano ogarniete, Oli ogalda bajke.
zaraz do was wracam dziewczyny
zaraz do was wracam dziewczyny
Meble nam przyjdą najprawdopodobniej pod koniec tygodnia więc musiałam zrobić porządek w zabawkach dzieci, bo wczoraj kupiliśmy pudełka w Ikei i chciałam wszystko posegregować, pralka pierze a ja leżę jak to ma w zwyczaju mawiać Tomasz
Basia.J ja u Ciebie moge sprzątnać, bo mam już wszystko ogarnięte zbieram się do robienia obiadku.
A dzisiaj obiad na szybko, kotleciki z ziemniaczakmi i brokułem dla wszystkich i jedziemy dziś do lekarzy, śnieg sypie na całego, co to będzie, co to będzie ;-):-)
cześć Ollka wracaj do nas wracaj
Basia.J ja u Ciebie moge sprzątnać, bo mam już wszystko ogarnięte zbieram się do robienia obiadku.
A dzisiaj obiad na szybko, kotleciki z ziemniaczakmi i brokułem dla wszystkich i jedziemy dziś do lekarzy, śnieg sypie na całego, co to będzie, co to będzie ;-):-)
cześć Ollka wracaj do nas wracaj
reklama