reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

nie czytuje komentarzy - bo wisi mi co ktoś myśli o takich rzeczach. Jeśli takie jest tam prawo to ci się należy i koniec kropka.

spoko wiem że to wszyscy czytają, po prostu mnie zażyłaś nie miałam dawno od ciebie żadnych wieści i całkiem przypadkiem dziś tu zajrzałam i taki post.

Znajdziesz tu wiele fajnych dziewczyn a nawet kilka rodzynków ;-)

Wiedziałam że mała będzie chorować więc jak gdyby się nie dziwię tylko lekko mnie to wnerwia (cóż za konsekwencja wypowiedzi) ale muszę przejść ten pierwszy rok przedszkola i będzie lepiej.

Nie jesteś tępak po prostu musisz mieć więcej kontaktów z językiem i się odblokować = poradzisz sobie - musisz tylko przestać myśleć w kategoriach tępak i nie umiem.

co zmierzasz robic na emeryturze?? Będziesz moją pierwszą znajomą na emeryturze.... chyba będziesz w tym samym czasie przechodzic na emeryturę co mój tata - he he he

reklama
hehe emerytura bedzie mi sie nalezec w chwili osiagniecia wieku emerytalnego - chodzi o sam fakt wypracowania jej :-p
moze czasem mam niska samoocene - takie sa konsekwencje sluchania o tym na codzien... ogolnie standardowo z przeklenstwem na ustach (z tego nigdy sie nie wylecze) zamierzam walczyc...
a po to tu wlazlam - w majowkach mam wsparcie - sa nieocenione - a tu zamierzam zdobyc nowych przyjaciol i odzyskac starych :tak: bo ja "niestety" musze sie wygadac - nie umiem przezywac wewnetrznie :sorry2:
tak swoja droga na mail czy ogolnie (jak wolisz) moze bys wspomniala co u ciebie :cool2: no i jak gabi - jakies zdjecie aktualne :tak::-D:tak:

Co u mnie ---- ciuchutko bardzo cichutko mówię że jest dobrze a nawet lepiej niż dobrze - na razie się nie wychylam bo boję się że się coś spie....wiesz jak jest.... wiesz jak było - u nas przez jakiś czas było źle, bardzo źle i w sumie też się zastanawiałam co dalej ale udało się to przejśc i od jakiegoś czasu pniemy się powoli do góry - to mnie cieszy

Nie mam wiele do ukrycia a jeśli inne dziewczyny zaakceptują to będziesz miała dostęp do wątku zamkniętego - ja na pewno nie będę miała nic na przeciwko... Tam przeczytasz co u mnie ostatnio się działo - chodzi mi o pracę w której nadal jest ciężko ale już się nie daje i teraz to oni mogą mi skoczyc :-)

a zdjęcia zaraz będą - dostałam dzisiaj z przedszkola

w sumie to mam nadzieję że się dziewczyny nie wnerwią jutro czytając nasze posty :sorry2:

Gabi - uśmiechnij się

DSCF1620.jpg

rysowanie

DSCF1452.jpg

Gabi w pełnej krasie

DSCF1290.jpg

i ja mam nadzieje ze sie nie wnerwia...
gabi slicznosci - wydaje mi sie ze jest podobna do ciebie - tylko oczy ma macka... :-)
no coz mialam byc twarda - nie bylam - zgolilam sobie leb do lysa - zryczalam sie ze ledwo widze na oczy - jedno co mnie cieszy ze jolucha spi spokojnie i bez goraczki... chyba sobie fotke zrobie... bedzie z czego sie posmiac :tak:
kolega malzonek niezly ubaw ma - choc nic nie mowi (poza tym ze moze mi poprawic fryzure, bo nierowno). graty zaniosl do auta - nic pozostaje kwestia czy brat tez zamierza sie wyprowadzic... to i ja nas spakuje - i polecimy z mala...
popijam kafke i czekam az mloda wstanie - -mam nadzieje ze sie mnie nie zleknie - tabula rasa :rofl2:

reklama
Do góry