reklama
Cześć dziewczęta.
Wczoraj o godzinie 21.37 zgasiłam światełko, wyłączyłam kompa i tv i poszłam lulać :-):-):-) oczywiście budziłam się w nocy (jak zawsze - kiedy to się skończy??) i nawet dwa razy młoda mnie wołała ale jak chciałam się u niej położyć to było "nie mama, to moja poduszka" więc sobie poszłam :-)
Dzisiaj zaglądam dopiero teraz, bo ..... hmm ;-) zajęta byłam :-)
Widzę, że Basia do nas dołączyła. Nie powiem, że się cieszę bo jeśli małżeństwo się rozpada to nie ma powodu do radości. Jednakże na pewno będziesz tu mile widziana.
A ja odkąd tu zaczęłam rozmawiać z dziewczynami to prawie na "majówki" nasze już nie zaglądam.
Wczoraj o godzinie 21.37 zgasiłam światełko, wyłączyłam kompa i tv i poszłam lulać :-):-):-) oczywiście budziłam się w nocy (jak zawsze - kiedy to się skończy??) i nawet dwa razy młoda mnie wołała ale jak chciałam się u niej położyć to było "nie mama, to moja poduszka" więc sobie poszłam :-)
Dzisiaj zaglądam dopiero teraz, bo ..... hmm ;-) zajęta byłam :-)
a ja sie przyszlam przywitac :-)
troche ze mnie nocny marek - z racji przyzyczajen i pracy...
od jutra bede samotna mama... heh brzmi banalnie. maz spakowany (sam sie spakowal - a co) jutro sie wyprowadza. odbylo sie bez zbednych krzykow placzow awantur - cos po drodze zgubilismy - i raczej nie jest to do odzyskania... czekam teraz na rozwod - ma to zalatwic (to bedzie pierwsza rzecz jaka zalatwi sam w ciagu 8 lat naszego malzenstwa).
na codzien pisze w majowkach 05 - mam nadzieje ze i tu mnie przyjmiecie...
Widzę, że Basia do nas dołączyła. Nie powiem, że się cieszę bo jeśli małżeństwo się rozpada to nie ma powodu do radości. Jednakże na pewno będziesz tu mile widziana.
A ja odkąd tu zaczęłam rozmawiać z dziewczynami to prawie na "majówki" nasze już nie zaglądam.
natka86
mamusia Zosieńki
basia sprawdzam zdjecia ktore bedzie pasowac do calego podpisu
ale chyba wroce do tamtego bo bardziej pasowało w tym niebieskim ubranku..
a podoba ci sie moj cycu??? hihihihihi
ale chyba wroce do tamtego bo bardziej pasowało w tym niebieskim ubranku..
a podoba ci sie moj cycu??? hihihihihi
Basiu - mogą robić problemy, chociaż nie zawsze. Lepiej ochrzcić przed.
Mojej koleżance nie chcieli ochrzcić dziecka bo kościelnego nie mają, a przecież kościół nie uznaje rozwodów. W Łodzi są dwa kościoły, które ochrzczą dzidzię bez problemów, nie wiem jak u Ciebie.
Mojej koleżance nie chcieli ochrzcić dziecka bo kościelnego nie mają, a przecież kościół nie uznaje rozwodów. W Łodzi są dwa kościoły, które ochrzczą dzidzię bez problemów, nie wiem jak u Ciebie.
natka86
mamusia Zosieńki
phantas i basiu mi robili problemy ze chrzcinami,bo nie mamy ślubu,a i tak wczesnie chrzcilismy Zosię-miala 4,5 miesiaca i caly czas sie smiala do księdza a on do niej.. nawet od nas pieniedzy proboszcz za chrzciny nie wziąl bo powiedzial,cytuje, ZE OD TAKICH LUDZI NIE BIERZE PIENIEDZY. a to debil
natka86
mamusia Zosieńki
nio
zamienisz się ?
a jaki rozmiar preferujesz bo ja mam male C
reklama
natka86
mamusia Zosieńki
uciekam bo mi się dziecię obudziło. milego dnia kobitki