reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dzien doberek:-)
Wczoraj bylismy na bilansie 2latkow i wszystko w jak najlepszym porzadku,a co najbardziej mnie cieszy to to ze lekarz powiedzial ze juz prawie nie widac ze Karol jest wczesniakam,bardzo szybko nadrabia ze tak powiem zaleglosci.

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc kobietki:-)Phantas zostawie te kurtki bez komentarza,ale powiem wam jaki moj "tatus" kiedys numer odwalil:crazy:zadzwonil po 10 latach i chcial sie spotkac,chcial mnie zabrac na wesole miasteczko i takie tam....to sie go pytam czy on wie ile ja mam lat a ten debil ze wie i mam 12 lat:-D:-D:-D:-Dnormalnie mnie rozwalil na calej lini:szok::rofl2:(a mialam 17)dobrze ze nie musze tego dupka widywac:dry:Majus super ze bilansik sie udal,my w grudniu idzemy znowu na szczepienie:sorry2:tym raze trzy szcszepionki na raz:baffled:czarno to widze:dry:

czesc laski ja tylko na chwilke... mam pytanko do was wszystkich,czy macie moze po waszych dzieciach kombinezon na zime w rozmiarze ok 80-86 ewentualnie 92... bo chce kupic Zosi na zime ale uzywany,obojetnie jaki kolor. tzn chcialabym ladny niebieski kolorek,ale jakby ktoras z was miala rozowy,czerwony zielony to z checia odkupie...

natka - ja wszystko co miałam oddałam mojej koleżance ale zapytam czy ona nie ma - takie małe się nie zużywają i jeśli będzie miała to chętnie Ci wyślę.

....to sie go pytam czy on wie ile ja mam lat a ten debil ze wie i mam 12 lat:-D:-D:-D:-Dnormalnie mnie rozwalil na calej lini:szok::rofl2:(a mialam 17)

wymiękłam

Dzien doberek:-)
Wczoraj bylismy na bilansie 2latkow i wszystko w jak najlepszym porzadku,a co najbardziej mnie cieszy to to ze lekarz powiedzial ze juz prawie nie widac ze Karol jest wczesniakam,bardzo szybko nadrawia ze tak powiem zaleglosci.

super - a wiecie, że ja nie byłam na bilansie dwulatka :dry: hmm :baffled:

Hej, u mnie sie tez pranko juz suszy ale jeszcze nie ma miejsca na nastepne... dopadlo mnie przeziebienie jakies, tak mnie plecy bola jakby mi kto je lopata poobijal... Agutka jak robisz zupke buraczkowa?

A ja właśnie weszłam na chwilkę się z Wami pożegnać do jutra. :-p
G. właśnie przyszedł niedawno,wziął Zuzię na spacerek bez wózka,więc ja skorzystałam i po całym dniu sprzątania na chwilkę siadłam do kompa. :-p ;-)

Wieczorem,jak Zuzia zaśnie,jedziemy do Carrefoura na zakupy,a później G. śpi u Nas. :-) :-D :-)

Ssaweczka,gotuję wodę :-p wrzucam mięsko (ja robię zupki na skrzydełkach),chwilę je gotuję po zagotowaniu,następnie dodaję warzywa (marchewka,pietruszka,seler i zieloną częśc pora),no i sól i buraczki (część trę,a część wrzucam w całości,no i te co są całe wyrzucam po ugotowaniu razem z w/w warzywami). ;-) Gotuję 40 minut i gotowe. :-p ;-)

witam po calym dniu odwyku od bb:))
odwyk przymusowy bo byla jakas powazna awaria internetu.

ale ja ze wzgledu na to ze wczoraj mi sie spodobala pewna zabawka na allegro, poszla do kolezanki zeby ja kupic i od razu dzisiaj przelac kase.
po co czekac, jeszcze by mnei ktos uprzedzil.
cos takiego zamowilam dla Majki
***FISHER-PRICE ZABAWKA I CENTYMETR*** (480538795) - Aukcje internetowe Allegro

do tego nie moglam sie zalogowac na swoim koncie i dobrze ze awaryjnie zalozylamkiedys mamie konto na allegro.

przy oakzji tego ze udalo mi sie wyjsc jak Olisia spala to poszlam na solarek i dziewczyny bylam naprawde mile zaskoczona, zobaczylamn stolik dla dzieci i krzeselka z ikei. do tego jakies derwnaine klocki, blok i kredki.
a niedawno rozmawialam o tym z szefem na soalrze, ze dzieciaczki nudza sie jak mamusie chodza sie opalac.
a czasem jednak trzeba wziac dziecko ze soba.
wiec Oliwka teraz pewnie ebdzie chetnie ze man chodzic, zreszta zawsze jak jest szef to mala nawet nie zauwaza kiedyz nikam.

a tak wogole to poogda u nas tez fatalna.
pada i wieje.

Phantas ten dawca to naprawde mial gest :) :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry