reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Witam wieczorkową porą i ja. Też dzisiaj miałam nie najlepszy dzien, mam taki ciężką sprawę, dzięki bogu o 21 miałam telefon, że juz wszystko OK.
Phantas no widzisz jak to fajnie działa -" podaruj sobie odrobinę luksusu" ;-):-)
Po pracy ganiałam po sklepach w poszukiwaniu kurteczki zimowej córeczce, no i w końcu kupiłam - ale znowu róż:zawstydzona/y:Nawet nie róż a szybciej amarant, ale to też blisko różu, a już myslałam, że pożegnamy się z tym kolorem definitywnie:-D:-D Nie powiem ile sklepów musiałam odwiedzic, ile kurteczek Malutka przymierzała.......... ale co ja poradzę, jak mam dziwne zboczenie- kurtka ma być dobrej jakości, cieplutka i przede wszystkim leciutka. I niestety tylko Cocodrillo spełniło wszystkie warunki, poza jednym - kolorem. :-pAle najważniejsze, ze Malutkiej się podoba.Aha, jak pamietacie, ciagle mam na tapecie prezent Mikołajkowo -Choinkowy, w sklepach Yes, w dziale ze srebrem, są przepiękne malutkie zawieszki, w kształcie dziecięcego pantofelka. W jaskrawych, róznorodnych kolorkach, coś naprawdę fajnego i niedrogiego -> potem wstawię foteczkę. No i oczywiście kupiłam takiego bucika. Myslę, że Malutkiej bardzo się spodoba. :-)
Ola witaski :-)
NickPain- ot czasem tak bywa, że jakoś wszystko po kolei nie układa się. Ale jutro też jest dzien i będzie lepiej.

p.s. po sniegu pozostało tylko wspomnienie, ciekawe co jutro nas czeka.

reklama
To ja się witam z rana. ;-)

Zuzia ogląda "Autobusy?",a ja mam chwilkę na BB. :-p
Wczoraj mnie nie było,bo spędziliśmy milusie Trójeczkowe popołudnie (moja Przyjaciółka nie przyjechała). :-D
No,a później G. spał u Nas,więc wiadomka. :-p

Od 5:30 jesteśmy na nogach,bo Tatko szedł na 6:30 do pracy. :baffled: Ale za to popołudnie znowu ma wolne,hurrrraaa! :-D Szkoda tylko,że deszcz tak okropnie pada. :angry:

A tak w ogóle,to dzisiaj rano z Zuzią wypróbowałyśmy Nasz nowy stolik. :-D Jak cudnie teraz Nasza kuchnia wygląda!!! :-) :-) :-)
I jak teraz wszystko smakuje,achhhh! :-) :-) :-)
Postawiliśmy do niego 3 krzesła,bo tylu Nas przecież jest :-D,a 4 poszło do kompa - przynajmniej nie muszę się cisnąć na pufie. :sorry2: :-p

To,chyba,tyle. :-p

Witam

w Łodzi pogoda też fatalna. Pada i wieje :-( dobrze, że dzisiaj P. mnie przywiózł do pracy i nie musiałam jechać tramwajem, no ale droga powrotna już nie będzie taka różowa :baffled:

Sofiblue - nic nie poradzisz, że w dziewczęcych strojach przeważa kolor różowy. Chociaż ja po poprzedniej zimie kupiłam Olisi (na wyprzedaży posezonowej) super kurtkę na zimę koloru zielonego - niestety trochę się przeliczyłam i będzie dopiero na przyszły rok. Za to dawca przysłał Oliwce 3 kurtki na zimę, ale uwaga.... dwie za duże z czego jedna jest na "zimne lato" a druga na wiosnę lub wczesną jesień, a trzecia jest dobra ale jest z takiego puszku czy misia - nie wiem jak to opisać (taka milusia z dłuższym włosiem) i ...... jest biała no i oczywiście na wiosnę lub wczesną jesień. Chyba wystawię to na allegro :-) ach i jeszcze się rzucił i kupił jej białe nauszniki w kształcie serca - szkoda tylko że po pierwsze: dla małego dziecka nauszniki a nie czapka??? wrrr, a po drugie: rozmiar uniwersalny - są dobre na mnie :baffled::dry: - porażka totalna :baffled: miałam zamiar mu to wszystko odesłać, ale nie będę płaciła za przesyłkę nie wiadomo ile no i nie znam jego adresu :sorry2: więc chyba na allegro wystawię.

Cześć agutka - fajnie, że nie jestem tu dzisiaj sama od rana :-)

Zuzia śpi,zupka się gotuje,a deszcz nadal pada! :wściekła/y:

Phantas,no to się tatuś "postarał" - haha! :-) :-p No,ale fajnie,że w ogóle coś przysłał swojemu dziecku...

Tafojka,a przed kim to się tak ukrywasz? :cool2: :-p

Phantas a to teraz dostałaś tę paczkę?
Niech sobie te ciuchy w d wsadzi, niech spłaci to co ma spłacić i alimenty płaci...
Ręcę opadają!

U nas jest wstrętna pogoda, mali dalej przeziębieni, ale o wiele już jest lepiej :-)

cześć tafojka - kurtki z tydzień temu przysłał - oczywiście nie paczką bo koszty tylko przez dziewczynę kolegi, która do Polski wracała :dry:

agutka a jaką zupkę gotujesz?? bo ja coś ostatnio pomysłu nie mam

Phantas,fiu fiu,jaki oszczędny. :dry:
My dzisiaj mamy buraczkową. :-)

W ogóle wczoraj wieczorem G. przyniósł pizzę i do tej pory czuję ją w żołądku - w sensie taaaaaaak się nią objadłam. :sorry2: :-p :zawstydzona/y:

reklama
czesc laski ja tylko na chwilke... mam pytanko do was wszystkich,czy macie moze po waszych dzieciach kombinezon na zime w rozmiarze ok 80-86 ewentualnie 92... bo chce kupic Zosi na zime ale uzywany,obojetnie jaki kolor. tzn chcialabym ladny niebieski kolorek,ale jakby ktoras z was miala rozowy,czerwony zielony to z checia odkupie...

Do góry