reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Witam wieczorkową porą i ja. Też dzisiaj miałam nie najlepszy dzien, mam taki ciężką sprawę, dzięki bogu o 21 miałam telefon, że juz wszystko OK.
Phantas no widzisz jak to fajnie działa -" podaruj sobie odrobinę luksusu" ;-):-)
Po pracy ganiałam po sklepach w poszukiwaniu kurteczki zimowej córeczce, no i w końcu kupiłam - ale znowu róż:zawstydzona/y:Nawet nie róż a szybciej amarant, ale to też blisko różu, a już myslałam, że pożegnamy się z tym kolorem definitywnie:-D:-D Nie powiem ile sklepów musiałam odwiedzic, ile kurteczek Malutka przymierzała.......... ale co ja poradzę, jak mam dziwne zboczenie- kurtka ma być dobrej jakości, cieplutka i przede wszystkim leciutka. I niestety tylko Cocodrillo spełniło wszystkie warunki, poza jednym - kolorem. :-pAle najważniejsze, ze Malutkiej się podoba.Aha, jak pamietacie, ciagle mam na tapecie prezent Mikołajkowo -Choinkowy, w sklepach Yes, w dziale ze srebrem, są przepiękne malutkie zawieszki, w kształcie dziecięcego pantofelka. W jaskrawych, róznorodnych kolorkach, coś naprawdę fajnego i niedrogiego -> potem wstawię foteczkę. No i oczywiście kupiłam takiego bucika. Myslę, że Malutkiej bardzo się spodoba. :-)
Ola witaski :-)
NickPain- ot czasem tak bywa, że jakoś wszystko po kolei nie układa się. Ale jutro też jest dzien i będzie lepiej.

p.s. po sniegu pozostało tylko wspomnienie, ciekawe co jutro nas czeka.

reklama
To ja się witam z rana. ;-)

Zuzia ogląda "Autobusy?",a ja mam chwilkę na BB. :-p
Wczoraj mnie nie było,bo spędziliśmy milusie Trójeczkowe popołudnie (moja Przyjaciółka nie przyjechała). :-D
No,a później G. spał u Nas,więc wiadomka. :-p

Od 5:30 jesteśmy na nogach,bo Tatko szedł na 6:30 do pracy. :baffled: Ale za to popołudnie znowu ma wolne,hurrrraaa! :-D Szkoda tylko,że deszcz tak okropnie pada. :angry:

A tak w ogóle,to dzisiaj rano z Zuzią wypróbowałyśmy Nasz nowy stolik. :-D Jak cudnie teraz Nasza kuchnia wygląda!!! :-) :-) :-)
I jak teraz wszystko smakuje,achhhh! :-) :-) :-)
Postawiliśmy do niego 3 krzesła,bo tylu Nas przecież jest :-D,a 4 poszło do kompa - przynajmniej nie muszę się cisnąć na pufie. :sorry2: :-p

To,chyba,tyle. :-p

Witam

w Łodzi pogoda też fatalna. Pada i wieje :-( dobrze, że dzisiaj P. mnie przywiózł do pracy i nie musiałam jechać tramwajem, no ale droga powrotna już nie będzie taka różowa :baffled:

Sofiblue - nic nie poradzisz, że w dziewczęcych strojach przeważa kolor różowy. Chociaż ja po poprzedniej zimie kupiłam Olisi (na wyprzedaży posezonowej) super kurtkę na zimę koloru zielonego - niestety trochę się przeliczyłam i będzie dopiero na przyszły rok. Za to dawca przysłał Oliwce 3 kurtki na zimę, ale uwaga.... dwie za duże z czego jedna jest na "zimne lato" a druga na wiosnę lub wczesną jesień, a trzecia jest dobra ale jest z takiego puszku czy misia - nie wiem jak to opisać (taka milusia z dłuższym włosiem) i ...... jest biała no i oczywiście na wiosnę lub wczesną jesień. Chyba wystawię to na allegro :-) ach i jeszcze się rzucił i kupił jej białe nauszniki w kształcie serca - szkoda tylko że po pierwsze: dla małego dziecka nauszniki a nie czapka??? wrrr, a po drugie: rozmiar uniwersalny - są dobre na mnie :baffled::dry: - porażka totalna :baffled: miałam zamiar mu to wszystko odesłać, ale nie będę płaciła za przesyłkę nie wiadomo ile no i nie znam jego adresu :sorry2: więc chyba na allegro wystawię.

Cześć agutka - fajnie, że nie jestem tu dzisiaj sama od rana :-)

Zuzia śpi,zupka się gotuje,a deszcz nadal pada! :wściekła/y:

Phantas,no to się tatuś "postarał" - haha! :-) :-p No,ale fajnie,że w ogóle coś przysłał swojemu dziecku...

Tafojka,a przed kim to się tak ukrywasz? :cool2: :-p

Phantas a to teraz dostałaś tę paczkę?
Niech sobie te ciuchy w d wsadzi, niech spłaci to co ma spłacić i alimenty płaci...
Ręcę opadają!

U nas jest wstrętna pogoda, mali dalej przeziębieni, ale o wiele już jest lepiej :-)

cześć tafojka - kurtki z tydzień temu przysłał - oczywiście nie paczką bo koszty tylko przez dziewczynę kolegi, która do Polski wracała :dry:

agutka a jaką zupkę gotujesz?? bo ja coś ostatnio pomysłu nie mam

Phantas,fiu fiu,jaki oszczędny. :dry:
My dzisiaj mamy buraczkową. :-)

W ogóle wczoraj wieczorem G. przyniósł pizzę i do tej pory czuję ją w żołądku - w sensie taaaaaaak się nią objadłam. :sorry2: :-p :zawstydzona/y:

reklama
czesc laski ja tylko na chwilke... mam pytanko do was wszystkich,czy macie moze po waszych dzieciach kombinezon na zime w rozmiarze ok 80-86 ewentualnie 92... bo chce kupic Zosi na zime ale uzywany,obojetnie jaki kolor. tzn chcialabym ladny niebieski kolorek,ale jakby ktoras z was miala rozowy,czerwony zielony to z checia odkupie...

Do góry