reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Tafojka fajnie ze ida spac, ja mam nadzieje ze Oli tez zasnei bo wziela album i poszla do dziadka sie polozyc.
albo bedzie spala albo za 5 minut znow przywedruje do mnie

a ja znowu z angielskim walczę - tym razem do szkoły :baffled: a jak mi się nie chce.... Boże, jest dopiero 14-ta a ja już ledwo tu siedzę :dry:

Ja tylko na chwileczkę, ale widzę, że dzisiaj cisza.... czyżby mecz wszyscy oglądali?? :-)
My też, tzn ja i P. :-) (czyt. ja siedzę w necie on ogląda mecz:-))
Za chwile przerwa więc zmykam :-)

Ach - dzisiaj zrobiłam sobie 1,5 godzinną gorącą kąpiel, w trakcie której nałożyłam sobie aż trzy maseczki :-) i wiecie co - humor mi się dzięki temu bardzo poprawił :-)

reklama
Witam Was wszystkie dziewczyny no i chłopaki....

Dzisiejszy dzień mogę zaliczyć do tych jednych z gorszych... Nie dość, że pomyliłem konta na które miałem wpłacić co dzisiaj sprawdziłem jak dowiedziałem się, że nie doszły do odbiorcy, to jeszcze jak próbowałem wypłacić to pomimo tego, że 3 razy dobrze pin wpisałem to bankomat mi zablokował kartę... No a do konta internetowego nie mam niestety dostępu... I tak z rana jutro muszę jechać specjalnie do banku... Oczywiście w DOK nic mi nie chcą powiedzieć odnośnie mojej karty... :baffled::baffled::baffled: Jestem zmęczony po pracy, ale to chyba jak większość Polaków... A tak to nic się nie zmieniło...

Do góry