reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Dzień dobry. :-D :-D :-D

Już jestem i śliiiiicznie DZIĘKUJĘ za wszystkie piękne życzonka!!! :-D :tak: :tak: :tak: :-D

Wczoraj byłam z G. na zakupach wieczorkiem,później kolacja i poszliśmy spać. :-) :tak: :-) Zuzia dostała od Tatuśka nowe wielkie auto. :-D Ja pitolę,normalnie mam jakiś garaż w domu już,hahaha. :-D :-D :-D Ale dzielnie razem rano się nim bawili - Tatusiek dostał wielkiego buziaka za auto. :-D

Ale wiecie,co było najlepsze? ;-) Dialog z Zuzią:

Ja: "Zuzia,kochasz Tatę?"
Zuzia: "Nie-e."
Ja: "A kochasz Mamę?"
Zuzia: "Nie-e"
Ja: "A kogo Zuziu kochasz?"
Zuzia: "Tatęęęęę!!!"

..... :-D :-D :-D

Natka,octu nikt u mnie nie dawał raczej do zupki buraczkowej. :-p I ja też bym go nie dodała ze względu na Zuzię. :tak: ;-)

Ok,zmykam narazie. ;-)

dziewczyny co dzis gotujecie bo nie mam pomyslu.....

Olka dobrze ze wspomniałaś o obiedzie bo zapomniałam żeberka wyciagnac:zawstydzona/y:no i to wlasnie dzisiaj robie;-)A wogule to dzien dobry:-)moja maluda spi,ja wcianam sniadanko i potem biore sie za sprzatanko,pogoda dzisiaj brrrrrr:dry:takze znowu nici ze spacerku:sorry2:

Przed:

img0001zk5.jpg

Po:

img0007ur7.jpg

:-D :-D :-D

Agutka - a ja mam dla Ciebie śliczny wierszyk z okazji urodzin

Mieć swoje miejsce na ziemi, swój własny kąt, gdzie jest spokojnie i bezpiecznie, znać ludzi dobrych i życzliwych, słuchać serca, podziwiać wschody i zachody słońca - oto prawdziwe szczęście Niczego więcej Ci nie życzę.

A co do zmiany w mieszkaniu - teraz wygląda zdecydowanie lepiej. Ja wstawię fotki, przed (tzn w trakcie) i po remoncie ale dopiero jak będzie co porównywać.

Dzisiaj kończę wcześniej pracę :-) Wychodzę o 14-tej :-) I do tego udało mi się jeszcze przełożyć fryzjera z 17.30 na 14.30 :-)

A to P. i ja :-)

:-):-):-):-):-)

a tak Olisia budziła P. na śniadanko :-)

a to mój skarb z "fochem" ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry