reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dzień dobry.
Już jestem i śliiiiicznie DZIĘKUJĘ za wszystkie piękne życzonka!!!
Wczoraj byłam z G. na zakupach wieczorkiem,później kolacja i poszliśmy spać. :-) :-) Zuzia dostała od Tatuśka nowe wielkie auto. Ja pitolę,normalnie mam jakiś garaż w domu już,hahaha. Ale dzielnie razem rano się nim bawili - Tatusiek dostał wielkiego buziaka za auto.
Ale wiecie,co było najlepsze? ;-) Dialog z Zuzią:
Ja: "Zuzia,kochasz Tatę?"
Zuzia: "Nie-e."
Ja: "A kochasz Mamę?"
Zuzia: "Nie-e"
Ja: "A kogo Zuziu kochasz?"
Zuzia: "Tatęęęęę!!!"
.....
Natka,octu nikt u mnie nie dawał raczej do zupki buraczkowej. I ja też bym go nie dodała ze względu na Zuzię. ;-)
Ok,zmykam narazie. ;-)
Już jestem i śliiiiicznie DZIĘKUJĘ za wszystkie piękne życzonka!!!
Wczoraj byłam z G. na zakupach wieczorkiem,później kolacja i poszliśmy spać. :-) :-) Zuzia dostała od Tatuśka nowe wielkie auto. Ja pitolę,normalnie mam jakiś garaż w domu już,hahaha. Ale dzielnie razem rano się nim bawili - Tatusiek dostał wielkiego buziaka za auto.
Ale wiecie,co było najlepsze? ;-) Dialog z Zuzią:
Ja: "Zuzia,kochasz Tatę?"
Zuzia: "Nie-e."
Ja: "A kochasz Mamę?"
Zuzia: "Nie-e"
Ja: "A kogo Zuziu kochasz?"
Zuzia: "Tatęęęęę!!!"
.....
Natka,octu nikt u mnie nie dawał raczej do zupki buraczkowej. I ja też bym go nie dodała ze względu na Zuzię. ;-)
Ok,zmykam narazie. ;-)
dziewczyny co dzis gotujecie bo nie mam pomyslu.....
Olka dobrze ze wspomniałaś o obiedzie bo zapomniałam żeberka wyciagnacno i to wlasnie dzisiaj robie;-)A wogule to dzien dobry:-)moja maluda spi,ja wcianam sniadanko i potem biore sie za sprzatanko,pogoda dzisiaj brrrrrrtakze znowu nici ze spacerku
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Przed:
Po:
Po:
Agutka - a ja mam dla Ciebie śliczny wierszyk z okazji urodzin
A co do zmiany w mieszkaniu - teraz wygląda zdecydowanie lepiej. Ja wstawię fotki, przed (tzn w trakcie) i po remoncie ale dopiero jak będzie co porównywać.
Dzisiaj kończę wcześniej pracę :-) Wychodzę o 14-tej :-) I do tego udało mi się jeszcze przełożyć fryzjera z 17.30 na 14.30 :-)
Mieć swoje miejsce na ziemi, swój własny kąt, gdzie jest spokojnie i bezpiecznie, znać ludzi dobrych i życzliwych, słuchać serca, podziwiać wschody i zachody słońca - oto prawdziwe szczęście Niczego więcej Ci nie życzę.
A co do zmiany w mieszkaniu - teraz wygląda zdecydowanie lepiej. Ja wstawię fotki, przed (tzn w trakcie) i po remoncie ale dopiero jak będzie co porównywać.
Dzisiaj kończę wcześniej pracę :-) Wychodzę o 14-tej :-) I do tego udało mi się jeszcze przełożyć fryzjera z 17.30 na 14.30 :-)
reklama
natka86
mamusia Zosieńki
phantas ale lachon z ciebie..
zdjecia ekstra
zdjecia ekstra