reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Justyś,normalnie,jakbym czytała o moim kochanym Braciaszku - wiecznie mu gorąco. :baffled:
U Nas G. też jest chory i ja dzisiaj czuję,że mnie w nosie i gardle kręci - mam nadzieję,że mnie nie zaraził. :dry: :sorry2: :-p

reklama
cześć dziewczęta

wczoraj nic nie pisałam bo mi komp coś szwankował :crazy:, ikonki mi ginęły :baffled:

Wczoraj byłam u stomatologa :-) wreszcie mam wymienionego ząbka :-) a drugi jest wybielony :-)

Po powrocie do domu zastałam moją siostrę demontującą boazerię w toalecie :dry: tak, tak, wiem, paskudztwo ale kiedyś to było modne :confused:
Zdemontowałyśmy ja do końca, dzisiaj muszę cały kibelek zwymiarować i do sklepu po materiały. Taki mały remoncik. W przyszłym miesiącu chyba przedpokój zrobię - też mam boazerię, ale tam już większy koszt i więcej roboty, poza tym muszę przede wszystkim znaleźć w domu miejsce na rzeczy, które mam w pawlaczach poupychane.
No a teraz czas się wziąć za pracę (czyt. 10 min :-) i wracam)

Dzien dobry:-)przybywam a kawka;-)jak mi sie teskni za taka prawdziwa zima w polsce:-(w zeszlym roku napadalo tu nawet bardzo duzo sniegu,ale fajowo bylo,(dla mnie) bo irysy normalnie mieli paraliz drogowy:-D:-D:-Dmasakra wtedy byla:rofl2: Natka my mamy tutaj takie lozko,dokladnie te drogie i [powiem ci ze jak by ktos chcial to oddam za darmo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak ten stelarz skrzypi to masakra:angry:i nowe jest takze napewno nie zardzewiale:-D:-D:-Dale nie polecam:no:Agutka na gardlo polecam witamine.....h....:-p:rofl2::-D:sorry2:dobra uciekam;-)

dzien dobry:))
u ans rano bylo troche sniegu, mala sie cieszyla jak go widziala.
ja za to nei abrdzo bo tez nei rpzepadam za zima.
bylysmy na zakupach, trzeba bylo pustki w lodowce zapelnic.

i oddalam telefon na gwarancje bo wysiwtlacz i panel dotykowy mi sie chyab spalił.

mala teraz lezy z dziadkiem aja mam chwile na kawe

reklama
Do góry