reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Justyś,normalnie,jakbym czytała o moim kochanym Braciaszku - wiecznie mu gorąco. :baffled:
U Nas G. też jest chory i ja dzisiaj czuję,że mnie w nosie i gardle kręci - mam nadzieję,że mnie nie zaraził. :dry: :sorry2: :-p

reklama
cześć dziewczęta

wczoraj nic nie pisałam bo mi komp coś szwankował :crazy:, ikonki mi ginęły :baffled:

Wczoraj byłam u stomatologa :-) wreszcie mam wymienionego ząbka :-) a drugi jest wybielony :-)

Po powrocie do domu zastałam moją siostrę demontującą boazerię w toalecie :dry: tak, tak, wiem, paskudztwo ale kiedyś to było modne :confused:
Zdemontowałyśmy ja do końca, dzisiaj muszę cały kibelek zwymiarować i do sklepu po materiały. Taki mały remoncik. W przyszłym miesiącu chyba przedpokój zrobię - też mam boazerię, ale tam już większy koszt i więcej roboty, poza tym muszę przede wszystkim znaleźć w domu miejsce na rzeczy, które mam w pawlaczach poupychane.
No a teraz czas się wziąć za pracę (czyt. 10 min :-) i wracam)

Dzien dobry:-)przybywam a kawka;-)jak mi sie teskni za taka prawdziwa zima w polsce:-(w zeszlym roku napadalo tu nawet bardzo duzo sniegu,ale fajowo bylo,(dla mnie) bo irysy normalnie mieli paraliz drogowy:-D:-D:-Dmasakra wtedy byla:rofl2: Natka my mamy tutaj takie lozko,dokladnie te drogie i [powiem ci ze jak by ktos chcial to oddam za darmo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak ten stelarz skrzypi to masakra:angry:i nowe jest takze napewno nie zardzewiale:-D:-D:-Dale nie polecam:no:Agutka na gardlo polecam witamine.....h....:-p:rofl2::-D:sorry2:dobra uciekam;-)

dzien dobry:))
u ans rano bylo troche sniegu, mala sie cieszyla jak go widziala.
ja za to nei abrdzo bo tez nei rpzepadam za zima.
bylysmy na zakupach, trzeba bylo pustki w lodowce zapelnic.

i oddalam telefon na gwarancje bo wysiwtlacz i panel dotykowy mi sie chyab spalił.

mala teraz lezy z dziadkiem aja mam chwile na kawe

reklama
Do góry