reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dzien dobry:-)Ja tez wychowywalam sie bez taty,i powiem ze tak naprawde nie wiem czy z tego powodu ze go nie bylo,ale troche mi w pewnym wieku odbilo:zawstydzona/y:i zaczol sie bunt,ale teraz tak sobie mysle ze to moglo byc glowna przyczyna bo na sile chcialam sie zwiazac z facetami....no dlugo by opowiadac,w kazdym badz razie chodzilo mi chyba o to ze brakowalo jednak mezczyzny w zyciu:zawstydzona/y:(mimo wszystko nie zaluje ze ojciec nie byl z nami,bo niestety pamietam co robil jak jeszcze byl:-()
Ide teraz kawke zrobic,dopoki maly siedzi w lezaczku;-)do pozniej:tak:

reklama
Moje rozrabia w przedszkolu :-).

A ja się produkuję z książką w ręku, muszę sensowne wyprowadzenie teorii ułożyć, tak, żeby to jakoś zrozumiale wyglądało :baffled:. Teoria niby sensowna tylko wszelkie dojścia do niej już nie za bardzo :dry::sorry2:.

Moi właśnie są u Fiodora w pokoju, mają podsunięte krzesła do okna i oglądają śmieciarę, bo właśnie podjechała

Mam ich z głowy na jakieś 15 minut :-D:-D:-D

Mój syn w pewnym momencie urządzał z nianią spacer za śmieciarkami po całym osiedlu :baffled:, a ostatnio oglądaliśmy jak ładują szafę, na taką specjalną przyczepę, której paka cała zsuwała się z samochodu i na takim wysięgniku leżała koło samochodu - pełny odjazd :-D.
Przechodzące babcie mnie zaczepiały, że to takie interesujące dla chłopców, różne komentarze się sypały :nerd:.
Na szczęście panowie śmieciarze chyba na naszym osiedlu są przyzwyczajeni do gapiów :sorry2::-D.

agutka twoja corcia jest niezla z tym spaniem:tak:
ale moja tez spi od 10.15,wiec pewnie niedlugo sie obudzi. rosnie mi mala fanka kelly family,wczoraj w radiu uslyszala ich piosenke i tak klaskala jak szalona, dzisiaj rano jej wyszukalam na you tubie ich piosenek i tak wrzeszczala jak szalona ze szczescia:sorry2::baffled::szok:
tafojka jak tam malowanie?
co do mebli to mysle ze moze lepiej w kolorze drewna??? nawet jak zrobicie za jakis czas znow przemalowanie to wtedy tez beda pasowac do nowych kolorow..
pozdrawiam wszystkich:rofl2:

witam ponownie

ja juz w domku.
wlansie wlaczylam drugie pranie pierwsze sie pralo jak mnie nie bylo.

moja zawsze ogalda smieciary jak gdzies jedziemy samochodem. ranos zczegolnei duzo mozna ich spotkac.

reklama
Do góry