reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

czesc olka czesc majus...
moje dziecko jeszcze nie jest na etapie wypatrywania śmieciarek.. ona raczej woli ogladac tiry jak wracamy do polski:baffled::nerd::sorry2:
olka ja tez juz mam drugie pranie wlaczone... kurde ale skonczyl mi sie wanish a wole pranie po wanishu bo jest ladniejsze... i schodza plamy z marchewki i buraczkow..
co dzisiaj zapodajecie na obiadek???
my wersja tradycyjna, kotlet z kurczaka duszone ziemniaczki i surowka:sorry2:

reklama
Dziewczyny nic nie muwcie o ogladaniu aut przez okno ,musialam specjalnie przeniesc fotele pod okno zeby Karol mogl spokojnie zagladac,predej stal na krzesle ale jak zaliczyl upadek to odrazu zrobilam przemeblowanie.

Malowanie pokoi dzieci uroczyście zakończone :-)

Mam nadzieję, że w tym tygodniu będziemy meble zamawiać maluchom i Fiodorowi:tak::tak:

Natka my mamy pokój bliźniaków w kolorach niebieski, seledyn i pomarańcz, w takich kolorach też są meble tzn do wybory albo obicie zielone albo pomarańczowe albo drewniane ze wstawkami pomarańczu (tak ciut ciut) i myślę, że te ostatnie będą faktycznie najlepsze :) Ale się cieszę <jupi>

Ja dzisiaj robię obiadek tylko dzieciaczkom, bo Tomka nadal nie ma a ja dla siebie samej nie gotuję :-p;-)

rozkoszna to ona napewno jest,maly aniolek z loczkami....
agutka widze ze niedlugo ci 18-stka stuknie:-)

Taaak,wieczna osiemnastka. :-p Tak,jak G. mówi,że ma wiecznie 27 lat,hahahaha! :-D :-D :-D

Dziewczyny nic nie muwcie o ogladaniu aut przez okno ,musialam specjalnie przeniesc fotele pod okno zeby Karol mogl spokojnie zagladac,predej stal na krzesle ale jak zaliczyl upadek to odrazu zrobilam przemeblowanie.

Ale macie kurde fajnie! U Nas nie widać zbytnio przez okno aut,bo mieszkamy niziutko,no i wszytsko zasłania Nam skarpa,a za nią żywopłot. :baffled: Jesienią i zimą troszkę widać,jak listki opadną... :sorry2: Dlatego też obowiązkowo codziennie musimy przejść się gdzieś przy ulicy,żeby Zuzia mogła nacieszyć oko jeżdżącymi samochodami,hahaha. :-D :-p

Pamiętam,jak byłyśmy w tamtym i w tym roku w Międzyzdrojach i za każdym razem za oknem miałyśmy ulicę,bądź parking,no i wtedy Zuzia to dopiero byłą wniebowzięta! :-D :-D :-D

reklama
Do góry