reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Ja zjem w pracy, dziecię w przedszkolu a m. ma gar fasolki po bretońsku w lodówce :-D. Ugotowałam więcej, muszę zamrozić trochę a na jutro coś dziś wieczorem innego mu wymyśleć, co by jej w kółko nie jadł ;-).
M. niestety pracuje w miejscu, gdzie nie ma tanich jadłodalni z obiadkami, tylko takie wydziwione, co po tygodniu by pół pensji zużył na obiadki :baffled:.

reklama
Ok,ja uciekam,bo G. idzie do Nas na chwilkę,bo na 14 ma pracę. :baffled: I się stęsknił (od wczorajszego poranku się nie widzieliśmy... ;-) ) i chce Nas zobaczyć. :-D ;-)

Miłego dzionka Babeczki i Faceciki! :-) :-) :-)

Dzien dobry Wszystkim
napisałam taki długi post .....................no i zeżarło mi :crazy::angry::angry::angry:
to może swoje przemyslenia na powazne tematy napiszę później :-p
a dzisiaj się pochwalę, że sama sobie zrobiłam prezent ..........w koncu
kupiłam sobie maszynę do szycia taką z wszelakimi bajerami. oooooooooooo:-D:-D:-D:-D i będę szyła .............................ciuszki dla lalek Malutkiej, :-D:-D:-Dbo to ciuszki dla lalek, to kosztują majątek !!!!!!!!:szok:
no i poza ciuszkami dla lalek, pewnie różne smieszniaste rzeczy do domku. :-)
A co? mi też czasami należy się swięto dziecka :-p:-D:-D:-D

p.s. bardzo się cieszę, jak widzę więcej osóbek na BB. serdecznie Was wszystkich sciskam. :-)

reklama
Sofiblue a można u Ciebie ubranko zamówić? Dla lalki oczywiście. Krystian kiedyś dostał w spadku takie coś małe dość zaniedbane co przypomina lalkę (tzn. to jest lalka) no i to coś nie ma ubrania. Ostatnio odnalazł ją wśród maskotek i postanowił się nią opiekować i trochę nie mogę patrzeć, że ta lalka taka goła (tzn. ma miękki bawełniany brzuszek a gumowe nogi i ręce więc wygląda jak w pantalonach) i pomyślałam, że by się jej ubranko przydało jakieś zmajstrować. Tyle, że w sklepie to nie wiem czy coś w tym rozmiarze kupię (bo ona mała jest tak z 15 cm ma) ??? A ja do gotowania pierwsza, ale do szycia to ostatnia jestem. Już mój m. ładniej szyje.
Jakbyś szyła na zamówienie to bym jakąś bluzkę i spodenki zamówiła ;-).

A mi zostały kosmetyczne poprawki i praca będzie gotowa. Myślę, że po moich przygodach szpitalnych (o ile się jutro zakwalifikuję) oddam pracę do recenzentów :-). Wreszcie.

Do góry