reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

co z dalekimi wyjazdami wakacyjnymi?

Misia, kurcze.... zbierz sie szybciej ;-) Ja jade za tydzien na 3 tygodnie :-)
Albo pozniej, bo we wrzesniu tez sie wybieram :-)

Tez wole gory, ale.... z Mloda jeszcze nie bardzo, i nie ma kto mi tam gotowac i nie mam lokum za darmo, i w ogole ;-)

reklama
karola7 pisze:
Madzia_S pisze:
Może dlatego, ze nad nim mieszkam, to ostatni raz byłam na plaży jakies cztery lata temu. Znaczy się latem, oczywiście, bo zimą to byłam.
to pójdź w tym roku za mnie

Dobra, niech stracę ;D. Raz się bryknę i zrobię fotę. Tylko czy kółka od wózka nie uwięzną w piachu :D.

Ech a ja uwielbiam morze ale jakoś nie lubie leżeć plackiem na piachu bo latem full ludzi, dzieci biegają piaskiem rzucają ale na taki spacerek to jak
najbardziej ....

A ja pewnie znow przesiedze miesiac nad morzem i nawet go nie zobacze :-) My w sumie tak jakos zawsze mowimy, ze nad morze jedziemy, ale do morza musimy troche podjezdzac autkiem i nam sie nie chce :-) Za to siedze w srodku lasow i blisko jeziorka :-)
Juz sie doczekac nie moge :-) Jedziemy w poniedzialek :-)

A ja jutro rano jade obejrzeć domek nad jeziorkiem, ktory moi rodzice chcą wynająć w wakacje. W prawdzie niedaleko, ale nad wodą ;D Mam nadzieje, że się zdecyduja, bo byłoby super

reklama
Do góry