reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

co z dalekimi wyjazdami wakacyjnymi?

Karola jakie artystyczne zdjęcie... :p i takie kolorki jesienne choć temat typowo letni... :)

Szkoda, już rzeczywicie czuć że lato odchodzi, sąsiad pali liście w ogródku, chłodne wieczory, krótszy dzień, ani się obejrzymy za miesiąc będą nam krakać te czarne zimowe ptaszyska...

reklama
Mój mąz ma taka artystyczną duszę - no i od wczoraj to zdjęcie (tylko w sporych rozmiarach) wisi na ścianie w pokoiku. Ma nam przypominać lato. eh

Ja wróciłam znad pięknego Bałtyku....Jeju - jak cudnie....mam pełno zdjęć - tylko teraz musze je ściągnąc z aparaciku na kompek.Kabelek muszę pozyczyć, wiec zamieszczę jakies bajery za tydzień, bo to od kolegi z robo.A ja ciagle na urlopie!!!!! Mam zdjecia prezentujące mój ekhm... brzuszek? nieeee..... brzuszysko.Cholipa.Ile ja sie gofrów najadłam - przez całe swoje życie tyle nie zjadłam ile przez ten tydzien..
eeeeeeeee..ale o czym to ja chciałam. Zauwazyłam, że sie tutaj jakieś przeciągi porobiły..pouciekało kilka osób.No i watki poginęły...taaa.No coż.Znaczy to z pewnością, ze temat którego nazwy nie wolno wypowiadać  ;D zostal juz zamknięty ale ja - ponieważ nie miałam możliwości komentowania go na bieżąco  :mad: pozwolę sobie na ogólną uwagę. Po wnikliwej analizie linka do kopii blogu którego nazwy nie wolno wypowiadać  ;D oraz postów osoby której nicka przez grzeczność nie będe wypowiadać  ;D chcę powiedzieć rzecz następująco:TO JEST  BRAK SZACUNKU DLA NAS I CO TU DUZO MÓWIĆ CHAMSTWO.
Chylę czoła przed Koleżanką Misią_Q, która jako pierwsza zwróciła moją uwagę na ten skandaliczny blog.Izzabela,Pytia,tetka,Karola,MamaBoo :police: i wszytskie Was dziewczeta - całkowicie popieram. Żałuję, że nie miałam okazji powiedzieć Wam tego w trakcie - z tego co mi wiadomo - burzliwej dyskusji.Dlatego mówie to teraz.Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cię nie zdradzi.
Na zakończenie mogę powiedzieć jeszcze tylko to, ze jest mi strasznie przykro, że ktoś w taki brzydki sposób z nas zakpił.I co tu duzo mówić oszukał.A w dodoatku - również wiadomo mi z relacji świadków - nie miał cywilnej odwagi do przyznania się.Ale jak to mówia - uderz w stól a nozyce się odezwą.Wystarczylo kilka sprytnych prowokacji - i adios amigo.BB to nie jest forum dla fantastów. Jest zbrodnia musi być i kara.mam nadzieję, ze autorka blogu i postów jednocześnie - wyciagnie wnioski z zadanej jej lekcji.Oby.Dręczy mnie tylko pytanie DLACZEGO ale zdaje sie, ze nigdy nie poznam na nie odpowiedzi.
No po tym przydługawym wstępie chciałam powiedziec rzecz najwazniejszą: ciesze sie, ze nareszcie mam net i mogę być duchem i ciałem wśród Was :) ściskam mocno.

Witaj Antares fajnie że wrociłaś na BB mamy nadzieje że wypoczęłaś sobie!!
Teraz musisz nadrobić forumowe zaległości!!
Pozdrowionka

Antares narabiaj zaleglości.

A my jutro na jeden dzionek do stolicy to może jakis sklepik z odzieżą dla ciężarówek odwiedzę. W niedziele wszystkie molochy pootwierane to może wydam troszke pieniążków ;)

Ja mogę się wybrać nad morze :) zwykle chodzę piechotką ale dla Ciebie misia mogę pojechać autobusem hihi :)

reklama
Do góry