Ja wróciłam znad pięknego Bałtyku....Jeju - jak cudnie....mam pełno zdjęć - tylko teraz musze je ściągnąc z aparaciku na kompek.Kabelek muszę pozyczyć, wiec zamieszczę jakies bajery za tydzień, bo to od kolegi z robo.A ja ciagle na urlopie!!!!! Mam zdjecia prezentujące mój ekhm... brzuszek? nieeee..... brzuszysko.Cholipa.Ile ja sie gofrów najadłam - przez całe swoje życie tyle nie zjadłam ile przez ten tydzien..
eeeeeeeee..ale o czym to ja chciałam. Zauwazyłam, że sie tutaj jakieś przeciągi porobiły..pouciekało kilka osób.No i watki poginęły...taaa.No coż.Znaczy to z pewnością, ze temat którego nazwy nie wolno wypowiadać ;D zostal juz zamknięty ale ja - ponieważ nie miałam możliwości komentowania go na bieżąco
pozwolę sobie na ogólną uwagę. Po wnikliwej analizie linka do kopii blogu którego nazwy nie wolno wypowiadać ;D oraz postów osoby której nicka przez grzeczność nie będe wypowiadać ;D chcę powiedzieć rzecz następująco:TO JEST BRAK SZACUNKU DLA NAS I CO TU DUZO MÓWIĆ CHAMSTWO.
Chylę czoła przed Koleżanką
Misią_Q, która jako pierwsza zwróciła moją uwagę na ten skandaliczny blog.
Izzabela,Pytia,tetka,Karola,MamaBoo olice: i wszytskie Was dziewczeta - całkowicie popieram. Żałuję, że nie miałam okazji powiedzieć Wam tego w trakcie - z tego co mi wiadomo - burzliwej dyskusji.Dlatego mówie to teraz.Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cię nie zdradzi.
Na zakończenie mogę powiedzieć jeszcze tylko to, ze jest mi strasznie przykro, że ktoś w taki brzydki sposób z nas zakpił.I co tu duzo mówić oszukał.A w dodoatku - również wiadomo mi z relacji świadków - nie miał cywilnej odwagi do przyznania się.Ale jak to mówia - uderz w stól a nozyce się odezwą.Wystarczylo kilka sprytnych prowokacji - i adios amigo.BB to nie jest forum dla fantastów. Jest zbrodnia musi być i kara.mam nadzieję, ze autorka blogu i postów jednocześnie - wyciagnie wnioski z zadanej jej lekcji.Oby.Dręczy mnie tylko pytanie DLACZEGO ale zdaje sie, ze nigdy nie poznam na nie odpowiedzi.
No po tym przydługawym wstępie chciałam powiedziec rzecz najwazniejszą:
ciesze sie, ze nareszcie mam net i mogę być duchem i ciałem wśród Was ściskam mocno.