reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

co z dalekimi wyjazdami wakacyjnymi?

Pacz Miśka co Cię czeka... :laugh: Rewal...:
rewal19yh.jpg
rewal23jm.jpg

rewal42eh.jpg
rewal52xe.jpg

A jak Wiki będzie się nudził  :laugh::
rewalkorty0iy.jpg
rewalminigolf5la.jpg

A potem plaża i taras widokowy :laugh: (przy jednej barierce Linda, przy drugiej Kondrat, a w środku Wy :laugh:):
rewalplaa29ch.jpg
rewaltaraswidokowy4wk.jpg

reklama
Madzia, jesteś nieoceniona :) to juz wiem dlaczego takie ceny w tym Rewalu ::) nice... kto wie, może upoluję jakiś autograf albo wspólne zdjęcie z jakąś superstar :)

Pieknie wyglada ten Rewal
my mielismy w planie pojechac w sierpniu do Mrzezyna
ale kupilismy samochód i bedzie trzeba zadowolic sie jeziorem solinskim :-[

Aneta a kiedy? Bo my jedziemy w Bieszczady. A w ogóle to skąd jesteś? Bo ja mam w tamtych stronach dużo rodzinki :laugh:

Misia no to macie wakacje w tym samym czasie co my planujemy (zobaczymy co wyjdzie z tego) ;D.
My też jedziemy nad Bałtyk- Rewal wchodzi równiez w rachubę, tylko niewiem czy znajdziemy odpowiednią kwatere. Szukamy domku letniskowgo.
Rewal bardzo ładny, tylko przeraża mnie ta stroma skarpa- schody po których trzeba będzie wózek znosić.
Ale po przejżeniu ofert w necie wychodzi na to, że pojedziemy tam gdzie znajdziemy odpowiednie dla nas lokum.

karola7 pisze:
Aneta a kiedy? Bo my jedziemy w Bieszczady. A w ogóle to skąd jesteś? Bo ja mam w tamtych stronach dużo rodzinki :laugh:

Karola jeszcze nie wiem kiedy,mieszkam w Sanoku wiec nie mamy daleko, kilka weekendów
pewnie spedzimy w Polanczyku,chyba ze nadal bedzie tak burzowo :mad:

Aneta - no to super ;D bo ja mam w Sanoku dziadka, ciocię i wójka (no i jeszcze trochę dalszej rodziny). No i oczywiście w te wakacje się tam wybieramy ;D No i mój tato się tam urodził. :laugh:

reklama
a ja wierna jestemwładziowi jesli chodzi o nadmorskie kurorty ;-) w Cetniewie jest tez slicznie :-) vpolecam kwatery na Harcerskiej 2 :-)
Karola, aneta juz Wam zazdroszcze ja kocham bieszczady Polańczyk , Solina czy wkońcu wyspa energetyka na której zawsze "nocleguje" jejku kocham ten zalew....... załuje, ze rodzonki tam njie mam pewnie czresciej bym tam bywała....

Do góry