reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

co z dalekimi wyjazdami wakacyjnymi?

Z tymi soczkami to cos chyba jest. a poza tym to jeszcze - mleko (o dziwo), słodycze, kapusta, pikantne potrawy, śledzie (to odkryłam w niedzielę) i chyba ze sto innych. Tak naprawdę to chyba powinnam przestać jeść ;) bo za dużo rzeczy mi przeszkadza

reklama
:)
Ja wypróbowałam Rennie - sprawdziło się.Z Manti to raczej ostrożnie,bo zawiera zwiąaki aluminium-a to raczej w ciąży nie bardzo.
Ja już na pewno mogę wykluczyć z menu wędzone rybki(na urlopie po ich zjedzeniu skończyło się namiętnymi wizytami w wc),wszelkie grillowe rzeczy też odpadają,sezon na gzryby też już mogę sobie podarować(zostanie mi samo zbieranie).Szkoda tylko,że nie znalazłam konkretnej rzeczy,którą mogłabym jeść bez przerwy  ;)  cóż...Trzeba szukać dalej  ;)

Ziółko - to mnie przestraszylaś a manti polecił mi mój gin. Ale ostatnio przeczytałam, że na zgagę mieszanka kminek+majeranek w proprcji 1:1 i potem szczypta na język i jak zmięknie to połknąć. Jeszcze nie próbowałam, ale dam znać czy pomaga.

witanko właśnie wróciliśmy z wakacji w Izraelu. :) tak jak sie obawiałam było upalnie :) :) :)ale pięknie, pozdrawiama wszystkie urlopujące się mamy, wypoczywajcie miło

dziekuje wakacje super. polecam Izrael jest piękny, i to niebo bez chmur i słońce ach ;) aż nie chcieliśmy wracać. dzidzi też się chyba podobało bo brzuszek mi podrósł
:D

reklama
No to tak w ramach pozegnania z wakacjami. Ja z moim mężem

stopkima322e8zm.jpg

Do góry