reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co to może oznaczać?

Cześć. Prawdopodobnie jestem w 6 tygodniu ciąży (3 testy pozytywne), miałam krwawienie brązowe z niewielką ilością skrzepów jednodniowe, a dzisiaj są resztki. Przez kilka dni miałam skurcze, ale ustąpiły. Na dzisiejszy dzień piersi mnie nie bolą. Pierwsza wizytę mam dopiero za tydzień. Co to może być i gdzie w takim przypadku się udać? Dodam, że ostatnio miałam dużo stresu i nerwów. Nie mogłam nic zjeść przez uczucie zaciśniętego gardła przez około 3 dni. Co to może być i czy powinnam się martwić ? Jest to moja pierwsza ciąża i z natury jestem panikarą

reklama
Cześć. Prawdopodobnie jestem w 6 tygodniu ciąży (3 testy pozytywne), miałam krwawienie brązowe z niewielką ilością skrzepów jednodniowe, a dzisiaj są resztki. Przez kilka dni miałam skurcze, ale ustąpiły. Na dzisiejszy dzień piersi mnie nie bolą. Pierwsza wizytę mam dopiero za tydzień. Co to może być i gdzie w takim przypadku się udać? Dodam, że ostatnio miałam dużo stresu i nerwów. Nie mogłam nic zjeść przez uczucie zaciśniętego gardła przez około 3 dni. Co to może być i czy powinnam się martwić ? Jest to moja pierwsza ciąża i z natury jestem panikarą
A kiedy miałaś to krwawienie? Kiedy miałaś ostatnią @? Czy oprócz testów ciążowych badałaś betę?
Generalnie na tym etapie plamienia mogą się zdarzyć, jednak piszesz o skurczach i skrzepach... one powinny Cię zaniepokoić i powinnaś była udać się na IP to by zrobili Ci usg.

Na IP do szpitala, który ma oddział ginekologiczny lub ginekologiczno-polozniczy. Opowiedzieć dokładnie wszystko. Zbada Cię ginekolog i zrobi USG.

A kiedy miałaś to krwawienie? Kiedy miałaś ostatnią @? Czy oprócz testów ciążowych badałaś betę?
Generalnie na tym etapie plamienia mogą się zdarzyć, jednak piszesz o skurczach i skrzepach... one powinny Cię zaniepokoić i powinnaś była udać się na IP to by zrobili Ci usg.
Mała ilość skrzepów i skurcze miałam kilka dni przed plamieniem. Plamienie miałam wczoraj dzisiaj już zostały resztki i pojedyncze skrzepy, ale żadnych tkanek nie było. Bety nie badałam

reklama
Nawet jeśli wizyta ustalona jest za tydzień to przy krwawieniu powinien cie zobaczyć od razu...

Do góry