reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
M
Dziewczyny chciałam tylko dać znać, że u nas już po. Skończyło się cesarka . Jestem juz 19h po . chodzę, robię wszystko w okół siebie , przeciwbólowych juz nie potrzebuje.

Wielkie szczescie, mały 3300g, jest wspaniały

Gratuluję serdecznie i życzę wam dużo zdrówka. Opowiedz nam coś więcej o porodzie:-D
Karmisz cycem?

Z synkiem ok . Dostał 9/10 pkt. Miałam próbę porodu naturalnego, ale nie pojawiły się skurcze po okytocynie wiec trzeba było wykonać cesarke . Mało wód 2.5 i można by było jeszcze te kilka dni zaczekac ale GBS pozytywny wiec ryzyko zakażenia.

Zbadali ze wyciekają wody , a ze synek był już duży i dojrzaly 3600 -3800 wg usg , zdecydowali ze nie ma co czekać.

Z synkiem ok . Dostał 9/10 pkt. Miałam próbę porodu naturalnego, ale nie pojawiły się skurcze po okytocynie wiec trzeba było wykonać cesarke . Mało wód 2.5 i można by było jeszcze te kilka dni zaczekac ale GBS pozytywny wiec ryzyko zakażenia.

Zbadali ze wyciekają wody , a ze synek był już duży i dojrzaly 3600 -3800 wg usg , zdecydowali ze nie ma co czekać.

Serdecznie gratuluję!!!
A jaki duży się urodził?? Dobrze, że tak szybko dochodzisz do siebie :-)

Truskawka - gratuluję dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwa. Fajnie, że masz już maleństwo przy sobie:happy2:.
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt.....każda z nas coraz bliżej:tak:
Ja ostatnio za GBS płaciłam w laboratorium 25 zł. I widzę że co inne laboratorium to inna cena. Teraz w poniedziałek robię ostatnią morfologię i inne badania a w czwartek 16.06. mam wizytę, po której na pewno dam znać:happy:.

reklama
Do góry