Mi na wczorajszej wizycie też pobrał próbkę do GBS ale sama musiałam zawieźć do laboratorium i oczywiście zapłacić 15 zł. A co do parametrów to mi zawsze mówi że ilość wód prawidłowa i że szyjka długa zamknięta, nigdy nie podaje szczegółowych cyfr.
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Oj nie słuchaj mnie szycie wogole nie bolało. Nic a nic nie czułam...Ja już chyba od 3 osób słyszałam że najgorsze jest szycie bo oni niby znieczulaja,ale to jest jakieś znieczulenie słabe bardzo i czuć kłócie;-)
mam nadzieję,że nie trafię na jakiegoś uczącego się lekarza-wiadomo że muszą na kimś się podszkolić,ale może nie na mnie;-)
Ilona gratulacje udanej wizyty;-)
Jactez sama zamowilam i placilam 30zlMi na wczorajszej wizycie też pobrał próbkę do GBS ale sama musiałam zawieźć do laboratorium i oczywiście zapłacić 15 zł. A co do parametrów to mi zawsze mówi że ilość wód prawidłowa i że szyjka długa zamknięta, nigdy nie podaje szczegółowych cyfr.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
A macie jeszcze wizyty jakoś w końcowych tygodniach ciazy? Ja kończę 36 a następna wizyta dopiero w 40. Nie zlecił mi krwi ani moczu juz.. no i z tym ktg też nie wiem gdzie dk udać żeby nie sapali ze od prywatnego lekarza.. jeszcze brakuje żeby za to kasę wzieli
Ja następną wizytę mam 01.07. i to będzie 38tyd4d i też nie mam już żadnych badań typu mocz czy krew tylko to GBS dostałam.A macie jeszcze wizyty jakoś w końcowych tygodniach ciazy? Ja kończę 36 a następna wizyta dopiero w 40. Nie zlecił mi krwi ani moczu juz.. no i z tym ktg też nie wiem gdzie dk udać żeby nie sapali ze od prywatnego lekarza.. jeszcze brakuje żeby za to kasę wzieli
Flammie
Fanka BB :)
A macie jeszcze wizyty jakoś w końcowych tygodniach ciazy? Ja kończę 36 a następna wizyta dopiero w 40. Nie zlecił mi krwi ani moczu juz.. no i z tym ktg też nie wiem gdzie dk udać żeby nie sapali ze od prywatnego lekarza.. jeszcze brakuje żeby za to kasę wzieli
Ja już tylko w 36 tygodniu będę mieć jedną wizytę u położnej i lekarza na badanie takie ogólne ciśnienia, krwi i moczu. Być może przed samą cesarką będą robić jakieś ostatnie USG.
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ja mam wizyty co 2 tygodnie wiec bede miec 35/36 pozniej 37/38 itd bo zwolnienie tez dostaje na 2 tygodnie. Lekarz mi ten GBS kazal zrobić ale to juz zalatwilam no i mocz mam zrobic przed wizyta..
Aga30+
Fanka BB :)
Ja mam w środę wizytę już ostatnią. Samo usg sprawdzić czy dziecko się odwróciło i będzie to 37 tc mimo ze tydzień temu już miała być ostatnia tak jak u Ciebie. Z ktg to idę do położnej którą mi poleciła lekarka bo nie każda ma sprzęt do tego. Koszt 30 zł. Muszę zrobić 2. Chyba w szpitalu zrobią za darmo ale trzeba zostać na 2 dniA macie jeszcze wizyty jakoś w końcowych tygodniach ciazy? Ja kończę 36 a następna wizyta dopiero w 40. Nie zlecił mi krwi ani moczu juz.. no i z tym ktg też nie wiem gdzie dk udać żeby nie sapali ze od prywatnego lekarza.. jeszcze brakuje żeby za to kasę wzieli
reklama
truskawka.s
Zaciekawiona BB
Dziewczyny chciałam tylko dać znać, że u nas już po. Skończyło się cesarka . Jestem juz 19h po . chodzę, robię wszystko w okół siebie , przeciwbólowych juz nie potrzebuje.
Wielkie szczescie, mały 3300g, jest wspaniały
Wielkie szczescie, mały 3300g, jest wspaniały